Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 520 / 18 / 0
@Klepsydra masz maila

Jeju jak mi sie marzy majka, bedac w Holandii pozostaje mi chyba tylko celowanie w ogloszenia na internecie...
  • 570 / 4 / 0
Takie niestety ceny na oglaszamy. Innego zrodla nie znam.: (
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 265 / 19 / 0
Gdzie mu napisałem, że MA walić tabletki w nos? Możesz przytoczyć moją wypowiedź, gdzie tak napisałem?

Nie chce mi się znów linkować, bo i tak tego znów pewnie nie przeczytasz, więc sobie zrób research na własną rękę 'smoking morphine', 'smoking mst'.

Nadal nie rozumiem, dlaczego ukryłaś moje posty, gdzie nigdzie nie napisałem nieprawdy, a 'kłamstwo' to jest naprawdę spore nadużycie. Tylko nie wspomniałem o obróbce tabletki, za co przeprosiłem.

z mojej strony koniec tematu
  • 171 / 28 / 0
26 sierpnia 2017Edziek408 pisze:
Chcem kupić MST na ogłaszamyt 24. 350zł za blister 10 tabl. 100mg to dobra cena? W innym ogłoszeniu z niższą ceną, ktoś napisał, że dojedzie i przywiezie w dowolne miejsce w Polsce..hmm
Ja kupiłem rok temu 10 tabletek 200 mg MST za 250 zł, więc 350 zł za blister 10 tab to bardzo drogo, moim zdaniem nie kupuj. Przeglądam ten portal i często są MST, tylko czasami trzeba wydać więcej. Np. raz widziałem paczkę 60 tabletek 200 mg za 1200 zł, to Ci wychodzi 20 zł za tabletkę 200 mg i 200 zł za blister (10 tabletek 200 mg). Jedyna wada to, że trzeba na raz dużo kasy wydać. I to była oferta z pobraniem i sprawdzeniem zawartości, więc raczej nie wyjebka.

Teraz przejrzałem portal i dalej jest to ogłoszenie, inne znowu blister 10 tabletek 200 mg za 250 zł i w opisie oferuje typ sprawdzenie zawartości, inne trochę droższe 350 zł za blister.

Moim zdaniem coś słabo szukałeś wpisz tam "MST", zamiast np. morfina i poszukaj dokładnie bo ja teraz w 2 minuty znalazłem z 4 fajne ogłoszenia po nawet niezłych cenach. Tego 10 tab za 350 nie kupuj, broń boże.
  • 265 / 19 / 0
Takie niestety ceny na oglaszamy. Innego zrodla nie znam.: (
Niestety, ale nie ma innego wyjścia niż czatowanie, aż pojawią się nowe oferty. Wczoraj wysłałem sms do typka którego ogłoszenie wisiało 3 tyg. (już to od razu dało mi do myślenia). Pytam się go o cenę - 1600 zł xD
  • 570 / 4 / 0
26 sierpnia 2017munieslaw pisze:
Ja kupiłem rok temu 10 tabletek 200 mg MST za 250 zł, więc 350 zł za blister 10 tab to bardzo drogo, moim zdaniem nie kupuj. Przeglądam ten portal i często są MST, tylko czasami trzeba wydać więcej. Np. raz widziałem paczkę 60 tabletek 200 mg za 1200 zł, to Ci wychodzi 20 zł za tabletkę 200 mg i 200 zł za blister (10 tabletek 200 mg). Jedyna wada to, że trzeba na raz dużo kasy wydać. I to była oferta z pobraniem i sprawdzeniem zawartości, więc raczej nie wyjebka.

Teraz przejrzałem portal i dalej jest to ogłoszenie, inne znowu blister 10 tabletek 200 mg za 250 zł i w opisie oferuje typ sprawdzenie zawartości, inne trochę droższe 350 zł za blister.

Moim zdaniem coś słabo szukałeś wpisz tam "MST", zamiast np. morfina i poszukaj dokładnie bo ja teraz w 2 minuty znalazłem z 4 fajne ogłoszenia po nawet niezłych cenach. Tego 10 tab za 350 nie kupuj, broń boże.
Dzięki, a mógłbyś podać linki do tych ogłoszeń, bo znalazłem tylko jedno, a wpisałem MST, nie wiem czemu tak jest, byłbym wdzięczny?

A co myślisz o tym ogłoszeniu?
Cała paczka za 350 zł, z tym, że przedpłata lub odbiór osobisty. Mógłbym dojechać, tylko czy to nie jest przypadkiem przynęta, ogłoszenie napisane przez policje..hmm? Albo zaryzykować i przedpłacić, wtedy paczkomaty.
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 909 / 0
A wiadomo czy wysylaja za granice ? Ktos kupowal z zagranicy ? Mieszkam w Hiszpanii i bym zamowil cos, ale nie wiem czy ludzie sa chetni wysylac.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 419 / 45 / 0
ja bym szukał na miejscu
tam jest tego mnóstwo.
  • 8103 / 909 / 0
W moim miescie markonace maja hasz, nawet sie nie pytalem o opio.Gdzie widze wszyscy jaraja grass.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 879 / 190 / 5
26 sierpnia 2017Friedrich pisze:

Niestety, ale nie ma innego wyjścia niż czatowanie, aż pojawią się nowe oferty. Wczoraj wysłałem sms do typka którego ogłoszenie wisiało 3 tyg. (już to od razu dało mi do myślenia). Pytam się go o cenę - 1600 zł xD
Całkiem dobra cena. Na pewno lesza niż 350 za liścia.
A co myślisz o tym ogłoszeniu?
Cała paczka za 350 zł, z tym, że przedpłata lub odbiór osobisty. Mógłbym dojechać, tylko czy to nie jest przypadkiem przynęta, ogłoszenie napisane przez policje..hmm? Albo zaryzykować i przedpłacić, wtedy paczkomaty.
Typowa, wręcz podręcznikowa wyjebka. Nigdy nie dawaj nikomu pieniędzy za narkotyki zanim ich nie dostaniesz. Nie można płacić za to z góry, na pewno nie komuś obcemu. A tekst o odbiorze osobistym jest tam dla uwiarygodnienia, umówicie się i gość nie przyjdzie.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.