Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 570 / 4 / 0
Czy MST rozkruszone, zmieszane z wodą i wypite zadziała euforycznie, czy trzeba wciągać nosem?
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 265 / 19 / 0
Post ukryty przez moderatora ze względu na klamliwą treść.
Spoiler:
  • 570 / 4 / 0
Mało w jakim sensie?
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 265 / 19 / 0
Post ukryty przez moderatora ze względu na kłamliwą treść.
Spoiler:
  • 879 / 190 / 5
25 sierpnia 2017Friedrich pisze:
25 sierpnia 2017Edziek408 pisze:
Czy MST rozkruszone, zmieszane z wodą i wypite zadziała euforycznie, czy trzeba wciągać nosem?
Niby biodostępność jest trochę wyższa nosem, niż p. o

ale to jest nadal mało
Oduczcie się pisać na tematy o których nic nie wiecie. Nie dostałeś ostrzeżenia tylko dlatego, że ta porada nie jest groźna. Jest po prostu głupia i nieprawdziwa.

[mention]Edziek408[/mention] mst nie nadaje się do wciągania. W ten sposób morfina prawie wcale się nie przyswaja, a przez tydzień będziesz miał beton w nosie. Na tabletkę 200mg dostajesz 100mg wosku i wypełniaczy.

Możesz rozpuścić w wodzie i wypić, będzie w porządku. Jeszcze lepiej będzie jeśli podasz per rectum,w odbyt. Oczywiście zakładając, że igła odpada.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 570 / 4 / 0
Dzięki, a wosk nie utrudni rozpuszczania? Lepiej rozkruszyć i wymieszać, czy wrzucic do wody i czekać, aż się rozpuści?
Na ile słabiej zadziała podana p.o niż per rectum?
  • 879 / 190 / 5
26 sierpnia 2017Edziek408 pisze:
Dzięki, a wosk nie utrudni rozpuszczania? Lepiej rozkruszyć i wymieszać, czy wrzucic do wody i czekać, aż się rozpuści?
Na ile słabiej zadziała podana p.o niż per rectum?
Tak trochę słabiej. Prawdę mówiąc różnica nie jest moim zdaniem duża jeśli nie jesteś uzależniony i tak tylko eksperymentujesz. Na pewno będzie dobrze i po jeśli ilosc też będzie okej.

Najlepiej to po prostu rozkruszyc, włożyć do ust i popić. Nie ma sensu rozpuszczać w wodzie, bo smak jest obrzydliwy i nie zadziała wcale mocniej. I bez tego masz spore szanse na wymioty.

A jak już koniecznie chcesz to zrobić, to sól morfiny mst rozpuszcza się jak sól kuchenną. Wrzucasz do gorącej wody i mieszasz. Wosk nic nie zmienia.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 570 / 4 / 0
Chcem kupić MST na ogłaszamyt 24. 350zł za blister 10 tabl. 100mg to dobra cena? W innym ogłoszeniu z niższą ceną, ktoś napisał, że dojedzie i przywiezie w dowolne miejsce w Polsce..hmm
  • 265 / 19 / 0
@Klepsydra
http://drug.addictionblog.org/snorting-morphine/
http://drugabuse.com/library/snorting-morphine/

oraz tysiące tematów w internecie, a propos wciągania morfiny nosem.

Nie napisałem nic o ściągnięciu wosku i tej całej otoczki, bo uznałem, że użytkownik już to wie.
(Przepraszam cię Edek, że wyszedłem z założenia, że o tym wiesz - powinienem i tak o tym wspomnieć)

I dlaczego post, że biodostępność sniffa jest wyższa od P.O jest ukryty jako fałszywa treść?

I dlaczego kolejny post, gdzie biodostępność P.O wynosi 20-70% jest uznawany za informację nieprawdziwą? Kiedy sniff jest trzecią najlepszą drogą przyjęcia. Drugą jest palenie. Pierwszą jest I.V

Łatwo jest nazwać kogoś klamcą, prawda?

@Up
Nie, taka cena za blister 200mg
(klepsydra nie ukrywaj posta pls, naprawdę tak jest)
  • 879 / 190 / 5
Wypowiadasz się w oparciu o to co wyczytales w necie, a tam nie wszytko jest prawdą. Użytkownik pytał nie o czystą morfinę w proszku, tylko o mst. A Ty mu piszesz, że ma tabletki mst walić w nos. To nie jest porada, którą ktoś się powinien sugerować. To może niech poda te tabletki w mięsień, przecież morfine można tak podawać. człowieku, jakie palenie? Palenie mst? Gdzies to wyczytal?! Nacpaj.się.morfina.dzięki.jednemu.prostemu.trikowi.dilerzy.go.nienawidza. gov. pl?

Jestem od pilnowania merytorycznej strony postów. Twój wprowadza w błąd więc go ukryłam. Gdyby był groźny usunelabym go z tego forum łącznie z Tobą. Nie bierz tego personalnie.

Masz tu biodostepnosc mst największej do najmniejszej

Iv=im=sc>pr>po>sniff, palenie jest prawdopodobnie niemożliwe

A 350zł za blister to absolutnie górna granica za 10sztuk 200mg.

O i wosk to nie tylko otoczka, jej zmycie nic nie da.
Trzymajcie się ciepło.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.