Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Ja ludzi po scierwie zawsze rozpoznaje, teraz troche mi slabiej idzie bo juz nie cpam 2 lata tej szmaty ale zazwyczaj rozpoznaje. Kiedys mowili na mnie "wykrywacz" bo jak ktos sie nacpal beze mnie to zawsze ich rozpoznawalem xD
W gorsze dni się troszkę wspomóc nie zawadzi ;) Trzeba pamiętać że rutyna zabija ;)
Ale jak już po drugiej nocce ma iść, to czasami bywa tak, że nawet feta mu nie pomoże. Ale i tak ją bierze. :D
W pracy u niego nikt nic jeszcze nie zauważył, ja nie wiem ludzie to jacyś ślepi są, kiedyś nawet jeszcze lekko zgrzybiony poszedł i też nic nie zauważyli. :D
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.