4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
A co się stało, jeżeli zapomniałem i najpierw wlałem do roztworu pseudoefedryny wode zmieszana z nadmanganianem i dopiero po jakichs dwóch minutach dolałem octu? Bo jak na moje oko to spierdoliłem reakcje i pieniadze w błoto poszły
  • 4 / 1 / 0
No i pytanko czy taki ciekły roztwór można zzostawić do odparowania i czy wyjdą kryształy?i czy to prawda że kryształy jak i sam napój jest trwały kilka godzin potem traci swoje wartości?
  • 3455 / 556 / 2
[mention]Mezzeron[/mention]: Jak na moje oko te 8 ml gotowego, przezroczystego płynu raczej nie będzie nadawać się do odparowania (roztwór wypijamy bądź ładujemy i.v. lub w koko).

Można w jakiś sposób to podobno przerobić za pomocą kwasu solnego tak, żeby wyszły kryształki w konsystencji stałej, tak, aby można było przyjmować sniffem, musisz trochę pogrzebać w tematach, gdzieś takową produkcję czytałem.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 564 / 52 / 0
zamiast i.v. moge płyn podać oralnie ? tzn aby uzystac te same efekty co i.v. :nuts:
Predzej martwy niz slaby
  • 3237 / 551 / 0
Nie ma takiej możliwości, poczytaj o biodostępności leków substancji psychoaktywnych w przypadku drogi podania. W odpowiedniej kolejności masy wchłoniętej substancji do krwiobiegu prezentuję się to tak:
a) doustna - (p.o)
b) doodbytnicza - (p.r)
c) dożylnia - (i.v )
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 564 / 52 / 0
no dobrze, u mnie i.v. odpada, nie i ch*j. czy moge powstały płyn zaaplikowac do np otwartej rany? zdrapac strup i czekac az wchłonie? podając p.o. mimo wszystko musi jako-tako zadziałać, prawda?
nowicjusz w tym temacie jestem
Predzej martwy niz slaby
  • 3571 / 581 / 1
Pij kota z pepsi. Nie IV. Per os działa długo i mniejsze ryzyko zatrucia manganem
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 564 / 52 / 0
21 sierpnia 2017Retrowirus pisze:
Pij kota z pepsi. Nie IV. Per os działa długo i mniejsze ryzyko zatrucia manganem
dobrze, jeżeli wypije płyn to ile razy słabiej mnie porobi niz i.v. ? w sensie jaka byłaby różnica w efekcie miedzy tymi podaniami,.oraz jaka dawke tego płynu na 1 raz, na 60kg. oczywiscie biorac pod uwage dokladkie taka sama ilosc prodoktów w tej syntezie, w tym przepisie
Predzej martwy niz slaby
  • 3571 / 581 / 1
iv = tylko wejscie i 30 min dzialania
po- wejscie po 10 min i dzialanie 2 godziny, moze 3 bez tolerki.
nie porownasz iv do po, to inne drogi, nie ta bajka.
czemu ci tak zalezy na iv?! -,-
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 564 / 52 / 0
22 sierpnia 2017Retrowirus pisze:
czemu ci tak zalezy na iv?! -,-
wlasnie chodzi o to ze panicznie boje sie igieł. 1/2 płynu z tej syntezy to dobra ilosc na 1 raz?
Predzej martwy niz slaby
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.