Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 33 / 1 / 0
28 lipca 2017muszka009901 pisze:
O jakiej porze jest największa szansa że coś znajde? Nigdy nie szukałem tak na desperata nie znając nikogo, ale teraz to konieczność.
No a jak myslisz???
Chyba znasz zycie "cpaka" i wiesz jak ono wyglada jesli jestses z branzy to po co glupio pytasz.... Sa godziny kiedy idzie sie na zarobek sa kiedy kupuje. A z reguly dealer dziala w wyznaczonych porach.

Ulica B. 9-22
Ulica S. 8-23
Ulica N. calodobowo

I wiele innych miejsc w roznych godzinach.

Wiesz od ktorej dziala program kiedy mozna spotka ludzi i .... wyjeb...e :-D

Troche z dupy to pytanie. Nie sadzisz??? No chyba ze jakis nowy narybek na komendzie swiezo po Szczytnie i nie bardzo ogarnietym sie jest... :nuts:

Co to za pytanie no nie moge... :wall: :wall: :wall:
Uwaga! Użytkownik maslany7878 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 1 / 0
Bo bolach i trudzie w koncu udalo sie ocs ogarnac w slawetnym Wroclawiu.
Okolice "trojkata"
I tak jak ktos wczesniej wspominal.... jakosc taka se zeby nie powiedziec gowniana za to ilosciowo wiecej niz przyzwoicie - co w sumie moze na jedno wychodzi.

Kolor materialu bardzo jasny proch co raczej swiadczy o duzej ilosci wypelniacza...

Ale przynajmniej na miejscu i szybko dostepne. Choc jesli mialbym wybor to do warszawskiego sortu sie nie umywa. No ale te wycieczki, przesylki czas oczekiwania zabija przyjemnosc.

A moze ktos ma/zna miejsce/temat we Wro lepszy/dobry , nie jest przypalowcem/psem czy innym kundlem i jest w stanie udzielic informacji. Pytanie ogolne na forum.

Jest ktos w ogole jeszcze tu z Wro kto zyje i funkcjonuje czy nikomu juz sie nie chce klepac w klawisze i udzielic pewnych informacji.
BTW ludzie czytajcie poczte, zagladajcie na skrzynki pocztowe , do kontaktow... bo nie wszystko mozna powiedziec na forum a nie raz czeka na was/nas jakas wiadomosc...

A skoro nawet Kuba Wojewodzki reklamuje polska Hellene to jednak cos w tym musi byc... haha H-rulez ....chyba troche mnie ponioslo :)

------------------------
29 lipca 2017chriskatowice pisze:
Na ulicy na której jest program metadonowy, coś się ruszyło, uwaga na Psy z Jagiellońskiej, bo wyciągają jak wyjdziesz z bramy, tak więc z wolna i ostrożna. Wyjebki na dzień dzisiejszy straszne. Gdybym miał powiedzieć jakiej jakości się pojawiło to powiem tak: w skali 1-10 to 6,5, bo ładnie pływa po lotnisku, dobre w smaku, ale jeśli nie jesteś znany to dostaniesz z wypełniaczem, do każdej setki dosypują 10 gram wypełniacza za 100 złotych ot tyle powiem. Klepie dobrze, ale ja tylko palę, spać sie chce. Odkąd pozawijali tych wszystkich Tadzikowych, Kamilków to dobry sort jest tak naprawdę w dwóch miejscach i to dostępny 24h. Na pomorzu koleżko to nie ma generalnie towaru, chyba, że prywatna inicjatywa. Na Śląsku także prywatny import. Ale ostatnio stają się bardzo popularne przesyłki kurierskie, wpłata i wysyłka, ale to tak na marginesie. Pozdro dla wszystkich.
A skad ty masz takie info ze akurat 10g wypelniacza? zawsze mnie bawia tak stawiane tezy i przyjmowane za pewnik.

No i grubo poleciales z tymi Tadzikowyki.... :-D . hehe ... no wiadomo o co chodzi i wtajemniczeni kumaja ale "postraki" pewnie do tej pory zachodza w glowe co autor mial na mysli... :old: . No i psy pewnie tez maja niezlu ubaw jak czytaja... :*)

Ale dobrze ze sa jeszcze tacy ludzie gdzie wiadomo ze jestes swoj czlowiek i wiesz o czym mowisz...

Znaczy stara gwardia jeszcze istnieje....mimo ze dawno mnie w Stolycy nie bylo .

BTW. jak sytuacja teraz wyglada? Cos dobrego jest? bo tak jak wspomnialem we wczesniejszym poscie - Wroclaw to kupa jesli chodzi o jakosc i nie umywa sie do Wawy...

Scalono. taurinnn
Uwaga! Użytkownik maslany7878 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 315 / 0
jasny sort jak pamiętam zawsze był najlepszy... Zawsze mnie to dziwiło, dopóki nie zobaczyłem na YT ćpunów z Afganistanu czy Pakistanu, sypiących bardzo jasny proch który momentalnie po pogrzaniu zamienia się w ciemną maź.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1 / / 0
Hwj. Czy jest tu ktoś z Torunia? :P if yo know what I mean :D

już kolejny raz próbujesz dodać post związany z bezpośrednim handlem. Akceptuje bo z tego jeszcze nic nie wynika, ale przypominam, że na forum obowiązuje zakaz handlu i do tego jest odpowiedni dział, musisz trochę pobyć na forum, żeby do niego mieć dostęp /pomasujplecki
  • 17 / 3 / 0
Jak jest z dostępnością w Piotrkowie Trybunalskim. Bo wiem że gandzi tu jest sporo, troszkę amfy. A hery jakoś nie widać, może nie znam nikogo, eh.
  • 12749 / 2466 / 0
I oczekujesz numerów telefonu? W małych mieścinach możesz zapomnieć o heroinie. Jeżeli jest, to tylko pewnie w wąskim gronie ludzi, którzy zaopatrują się w WWA / WRC
  • 17 / 3 / 0
Pewnie chujowy braun.ech
  • 318 / 48 / 0
17 sierpnia 2017papajfranciszkanin pisze:
Jak jest z dostępnością w Piotrkowie Trybunalskim. Bo wiem że gandzi tu jest sporo, troszkę amfy. A hery jakoś nie widać, może nie znam nikogo, eh.
dawno się tak nie uśmiałem jak z tego pytania %-D Ale zapewniam cię, że nie kupisz helu ani w ptb, ani w promieniu wielu kilometrów od niego. Z resztą w ogóle osoby mające w chwili obecnej jakąś większą styczność z opiatami w tym mieście można policzyć na palcach jednej ręki pewnie. Tym bardziej nie radze choćby wspominać o heroinie w jakichkolwiek kontaktach z elementem ulicznym, bo to się dobrze nie skończy raczej :-D
  • 17 / 3 / 0
To trudno muszę się zadowolić kodą i Tramalem. Muszę jakiś detox zrobić, żeby tolerka wróciła na swoje miejsce.
  • 497 / 12 / 0
katowice? w sumie to nawet może być cały śląsk
jakby co to priv
p
email: 853156@protonmail.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.