Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 317 / 0
@up pozawijali tych z B.? Tyle czasu tam działali, że wydawało się wszystko poustawiane hehe
Może o cut Ci chodziło ?

...no proszę ładnie o zachowanie umiaru także w odpowiedziach na nieregulaminowe posty. - Jamedris
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 119 / 27 / 0
25 lipca 2017chriskatowice pisze:
W Warszawie jest teraz mega kozacki towar, kto wie gdzie szukać to znajdzie. (...) Proponowałbym się przejść w okolicę cut i może coś poszukać ;-) Pozdr
jakże pocieszająca i obiecująca informacja! słońce przebija się przez chmury, tęcza po burzy :yay: bo 3tyg temu to to nawet przyzwoite nie było.. lecę bo wyżro mi wszystek.

Rozumiem entuzjazm, ale przypominam też o zakazie postowania tak dokładnych informacji, cytowanie ich i podbijanie nie jest najrozsądniejsze, delikatnie mówiąc. ;-) - J.
Uwaga! Użytkownik sandradobrze jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
A ja, wieloletni opiatowiec, z przyczyn niezależnych musiałem przeprowadzić się do Szczecina, nikogo tu nie znam i delikatnie mówiąc jestem w dupie. Zwlaszcza kiedy czytam, że trudno tutaj z dojściem.
Aż z tej desperacji założyłem konto.
  • 443 / 55 / 0
Szkoda ze jeszcze numeru klatki nie poda ktos :-)
Na dana chwile w odpowiednim miejscu jest wkurwe dobry temat - jasna kosc z czarnymi piegami. Zamiata rowno :-)

scalono
PS. Idz idz na Bcut, nie dosc ze pustka to psy od razu zdejmuja jak leci. Na pradze to taki przypal ze hoho aktualnie.

I tutaj także. - J
  • 2116 / 632 / 0
Przejrzałam i uporządkowałam kilkanaście ostatnich wiadomości w temacie.
Apeluję o większy rozsądek przy cytowaniu, odpowiadaniu oraz przede wszystkim pisaniu zwłaszcza w TAKIM wątku nowych wiadomości.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1 / / 0
O jakiej porze jest największa szansa że coś znajde? Nigdy nie szukałem tak na desperata nie znając nikogo, ale teraz to konieczność.
  • 24 / 2 / 0
Na ulicy na której jest program metadonowy, coś się ruszyło, uwaga na Psy z Jagiellońskiej, bo wyciągają jak wyjdziesz z bramy, tak więc z wolna i ostrożna. Wyjebki na dzień dzisiejszy straszne. Gdybym miał powiedzieć jakiej jakości się pojawiło to powiem tak: w skali 1-10 to 6,5, bo ładnie pływa po lotnisku, dobre w smaku, ale jeśli nie jesteś znany to dostaniesz z wypełniaczem, do każdej setki dosypują 10 gram wypełniacza za 100 złotych ot tyle powiem. Klepie dobrze, ale ja tylko palę, spać sie chce. Odkąd pozawijali tych wszystkich Tadzikowych, Kamilków to dobry sort jest tak naprawdę w dwóch miejscach i to dostępny 24h. Na pomorzu koleżko to nie ma generalnie towaru, chyba, że prywatna inicjatywa. Na Śląsku także prywatny import. Ale ostatnio stają się bardzo popularne przesyłki kurierskie, wpłata i wysyłka, ale to tak na marginesie. Pozdro dla wszystkich.
Każdy ma prawo do szczęścia, nie każdy ma szczęście do prawa.
  • 24 / 2 / 0
Towar na Pradze za dużo info \ TiJaz. Moc 7-8 w skali do 10. Jedna sztuka robi okrutnie, nie mam siły pisać, powiem, że normalnie po 2 dopiero się tak czuje. No nic, dobrze jak Twój diler nie bierze ;-) choć wiem, że do 100 gr helu dorzuca 10g wypełniacza. Pozdr
Każdy ma prawo do szczęścia, nie każdy ma szczęście do prawa.
  • 2 / / 0
Przyjechalem ze szkocji edinburgh 2 miesiace temu do katowic do laski. Zostaje tu, prace znalazlem ale brazu nie moge:( metadon sie skonczyl no i brakuje mi mojego hobby na maxa. Da rade ktos pomoc? Wiem ze to pierwszy post ale jakos udowodnie ze ja swoj chlopak. Sam tez pomoge. Da rade w tym pieknym miescie cos ogarnac?
  • 879 / 191 / 5
Przeniosłam część postów do " heroina wątek ogólny". Proszę o trzymanie sie tematu. Klepsydra.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.