Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 104 / 14 / 0
antoska23 pisze:
no to mnie nie przebijecie, mianowicie: tripa rozpoczęłam o 19 trzema jabolami po obaleniu flaszek 4 harnasie, przy 4 rzygałam ale zagryzałam ogórkami i jakoś poszło, kilka szlugów ale nie te elemy lajty tylko malboraski czerwone bo ja jak imprezować to jacy na grubo i tak tej pamiętnej nocy wypalilam prawie całą paczke fajek i wisienka na torcie 0,5l redbulla z metaxa, noo kuźwa nigdy tak nie rzygalam jak wtedy noo BYŁO GRUUBO :gun:
Zle brzmi w wykonaniu plci " pieknej".

W cudzymslowiu...

Od serca mowiac, to obrzydliwe. Jak nawet tak bylo to mozesz sb oszczedzic opowiesci o rzyganiu jak u żulicy.

O ile to nie fake. Dobranoc
  • 13 / / 0
Napotezniejsza faze wszechczasów na ten dzień to niedaleki w pamieci melanż LSD 120 mikrog/przed sztuka mefy w miedzy czasie standardowo ogromna ilosc weedu dalsza część melanżu kolejna sztuka mefy z weedem i na koniec przez przypadek(XD) zapalony dop ktory zakonczyl moja impreze na lezaco, ah te imprezy osiemnastolatkow
  • 2 / / 0
po lejbach z kumpela wyskoczyłyśmy na bacika i wiadomka, kręcimy lolka, rozpalkamy i po "3 szybkie" po 3 kolejkach juz nieźle spizgana wyskoczyłam do sklepu po sok, wracam siadam z kumpelą i widze leży nie dojarany lolek no to ściągam kilka buchów i o kuźwa jak mnie skurwilo w 3 dupy no sie pytam kumpeli co jest aa ona gada, ze to "wypalacz komina" "...też dobre, taka maczanka" noo brechtałam sie niesamowicie ale potem sie przejeralam i bełtałam dalej niż widziałam %-D
Uwaga! Użytkownik kar3olka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 1 / 0
10 klonów 5 g amfy plus 1 g Tramalu popite litrem wódki czubki co wy na to hihi hop
  • 987 / 38 / 0
I jak tu żyć. Zresztą, określanie "najgrubiej' ciężko określić. Mogę np. podać przykład jak wziąłem 600mg kodeiny, gram paracetamolu, 50mg difenhydraminy i 2mg alpry. Miałem mocne problemy z oddychaniem i traciłem przytomność. Czy to było najgrubiej, to nie wiem, bo było przyjemnie :D Wręcz się dusiłem, ale miałem na to wyjebane.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / 1 / 0
trotyl20 pisze:
Nie przesadziles troszeczkę z ilością?
Właśnie nie, czegoś mi jeszcze brakowało do tego mixu, tylko czego? Co polecacie?

Usunęłam zbędny cytat. MrRabbit.
  • 1016 / 97 / 0
mj? Nie wiem gdzie w tej kolejności, ale celowałbym w lekki strain, a nie grube upierdalacze z potencjałem na schizy bo łatwo się w mixach przeliczyć, niezależnie od grupy dragów.
The child is grown
The dream is gone
  • 90 / 1 / 0
Właśnie mj powoduje u mnie psychozy za każdym razem :/

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim.MrRabbit,
  • 987 / 38 / 0
Raz tak się zjarałem mj z wiadra (ściągnąłem całą solidnie nabitą lufę na 1 raz, tak, na 1 raz poszła całość). Potrzymałem to minutę w płucach. Tak mnie siekło, że nie byłem w stanie się ruszyć, chciało mi się wymiotować (chwilę wisiałem nad kiblem). Nawet na ścianie zaczęli mi się pojawiać jacyś tańczący murzyni. Wpadłem z początku w taką panikę, że już nigdy żadnego narkotyku nie wezmę, i że wszyscy politycy i media mają rację, że narkotyki to samo zło :D
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Dextem pisze:
I jak tu żyć. Zresztą, określanie "najgrubiej' ciężko określić. Mogę np. podać przykład jak wziąłem 600mg kodeiny, gram paracetamolu, 50mg difenhydraminy i 2mg alpry. Miałem mocne problemy z oddychaniem i traciłem przytomność. Czy to było najgrubiej, to nie wiem, bo było przyjemnie :D Wręcz się dusiłem, ale miałem na to wyjebane.
Koncowka brzmi dosc zabawnieXD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.