Zarzucam 450mg kodeiny (wczoraj wróciłem do niej po 2 miesiącach), dawkę trzeba dostosować do siebie, nie ma być ani za mocna ani za słaba, i jak zaczyna działać połykamy 4mg estazolamu. Jako, że estazolam działa mocno nasennie a w organizmie mamy jeszcze opiat, musimy zastosować 3 element mixa w postaci yerba mate którą to popijamy sobie przez całą sesję. Ja osobiście polecam zrobić yerbe metodą tererè czyli na lodowatej wodzie, jakaś paragwajska, amanda i pajarito nasypane do połowy wysokości matero spisują się świetnie. Całość operacji przeprowadzamy grając w jakieś dobre rpg, KONIECZNIE na padzie, żeby rozsiąść się wygodnie jak boss. Gwarantuje kilkugodzinny maksymalny luzik. Na peaku główka mimo mocnej yerby troszeczkę opada, ale nie na tyle żeby nie dało się grać ;) A tak ogólnie meeeega przyjemny miks do grania.
Może przetestuje w przyszłym miesiącu z jakimś mniej sennym benzo typu klonazepam, albo jeszcze lepiej Bromazepam, raz w życiu brałem to benzo za małolata i po żadnym innym nie czułem się taki pluszowy, super się musi to ze słabymi opio mieszać. Na pewno zdam wtedy recenzje hahah
https://ibb.co/FLWChm2z //// nie umiem wstawić zdjęcia jako załącznik na telefonie
Edit: albo może by tak przypalić Browna do giereczki hmmmm hahaha? Z rok temu paliłem Browna ostatni raz, jestem ewenementem którego bardziej ciągnie do kodeiny niż do heroiny xD i będąc już na fazie z Browna dobrać bromka, ahhhh cudowna sesja gamingowa by to była, aż zacząłem bujać się w obłokach. Ale to nie w przyszłości najbliższej, najpierw to trzeba spłacić sprzęt dzięki któremu mogę grać xd
Tak to kofeina + zioło przed graniem, codziennie działa
one by one we will take you
U mnie zielsko kompletnie nie sprawdza się do grania w gierki. O ile multiplayerowe z kumplami to jeszcze jako tako, tak w singlówkach po jaraniu zawsze zapominałem co i po co mam robić, oraz jaki jest fabularny sens tego wszystkiego
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.