Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
09 maja 2017DeepSpace pisze: Cześć.
Jako że jestem nowicjuszem w temacie i nie wiem gdzie tego szukać, może chciałby ktoś wybrać się na wspólne poszukiwanie? Jestem z Dolnośląskiego, wchodzą w grę rejony około Czarnego Boru, Wałbrzycha, Jedliny, Głuszycy, Świebodzic, Świdnicy itp.
Z tego co czytałem to dobre rejony na zbieranie łysych :) wiem że jest jeszcze przed sezonem, ale tyle lat już mi uciekło, że w tym sezonie koniecznie chciałbym zapolować :P
Oczywiście moglibyśmy jechać moim autem
Będę wdzięczny za każdą poradę
przeniesiono do odpowiedniego tematu / rei
Jest szansa że znajdę coś w pomorskim?
Ckod
Listopad, nie wiem czy widziałeś mojego posta, który wisi nad Twoim? Bo treść się całkiem zgadzała z tym czego podobno szukasz.
Przejrzałem Twoje posty i ciekawi mnie jedna rzecz. Czy miałeś kiedykolwiek doświadczenie z sajkodelikami ? W jednym z postów napisałeś, że leczysz się na schizofrenię paranoidalną i depresję, dlatego pytam o wcześniejsze doświadczenie z tego typu substancjami. Które wg mnie jest aspektem nad którym powinno się zastanowić, a najlepiej zrezygnować z konsumpcji, żeby uniknąć ewentualnych pogorszeń w percepcji wrażliwego mózgu. Nie odbieraj tego jako atak na Ciebie, piszę to tylko i wyłącznie z troski, ku przestrodze (Próbując pisać, używając "dyplomatycznych" słów, brzmię jak potłuczony
10 września 2017timeflies pisze: Jeżeli treść mojego posta rażąco odbiega od tematu, wybaczcie mi to.
Listopad, nie wiem czy widziałeś mojego posta, który wisi nad Twoim? Bo treść się całkiem zgadzała z tym czego podobno szukasz.
Przejrzałem Twoje posty i ciekawi mnie jedna rzecz. Czy miałeś kiedykolwiek doświadczenie z sajkodelikami ? W jednym z postów napisałeś, że leczysz się na schizofrenię paranoidalną i depresję, dlatego pytam o wcześniejsze doświadczenie z tego typu substancjami. Które wg mnie jest aspektem nad którym powinno się zastanowić, a najlepiej zrezygnować z konsumpcji, żeby uniknąć ewentualnych pogorszeń w percepcji wrażliwego mózgu. Nie odbieraj tego jako atak na Ciebie, piszę to tylko i wyłącznie z troski, ku przestrodze (Próbując pisać, używając "dyplomatycznych" słów, brzmię jak potłuczony). Zrobisz i tak, jak będziesz uważał, ale tym bardziej nie potrafię w tym wszystkim zrozumieć, dlaczego oferujesz za taki wypad pieniądze... Osobiście wolałbym, jakbyś wykazywał jakąś większą chęć obcowania z kapeluszami i poznania drugiej osoby o podobnym zainteresowaniu, a nie pieniądze. Niemniej jednak, życzę powodzenia we wszystkich aspektach Twojego życia, trzymaj się ciepło :)
[mention]timeflies[/mention] i [mention]listopad[/mention], koniec offtopowania. Umawiajcie się między sobą - neurobiolog
Ckod
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.