Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
25 lipca 2017martin001 pisze:Miesiąc przerwy wystarcza może przez 7-10 razy, z czego już powyżej 5 czujesz, że to nie to samo (zakładając, że za każdym razem bierzesz tyle samo). Tolerance is a bitch i każdy, kto bierze co ok. miesiąc bardzo szybko się o tym przekona. Jak rozpuścisz w płynie, to ci się może szybciej wchłonie i tyle.25 lipca 20174noniush pisze: Miesiąc przerwy to już dostateczna przerwa żeby poczuć działanie substancji, zaleca się 2-3 miesiące ale któż by to robił :nuts:
Pytanie: Spotkałem się z opinią że rozpuszczenie piguły w jakimś napoju/wodzie wydłuża trochę czas działania i ogólnie działanie na bardziej intensywne, ile w tym prawdy? Ktoś to może porównać i potwierdzić że tak jest? Mi się średnio chcę uwierzyć..
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
27 lipca 2017klawiatura pisze: Ktoś już wprawdzał zawartość piguł wskaźnikiem Marquisa od SIN?
Juz po 4 dniach juz nie ma sensu dzien w dzien
usunięto zbędny cytat /d5
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.