Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Hej, nie wiem czy dobry wątek aczkolwiek pytanie o 5-htp po MDMA.
Podobno stosuje się przez czas dłuższy żeby odbudować poziom serotoniny, aczkolwiek znajomy mówił, że był na mega zjeździe i ktoś go poczęstował ekstraktem i po 1-2h było o niebo lepiej.
Więc - czy możliwe jest aby po intensywnej nocy z M przyjąć dawkę takiego ekstraktu i to regeneruje tak, żeby za 2 dni np. móc się bawić znowu na M?
  • 131 / 15 / 0
^nie, organizm nie regeneruje się aż tak szybko nawet ze wspomaganiem.
Zresztą to czy 5-htp w ogóle pomaga jest nadal kwestią dyskusyjną. (Poczytaj o tym np. na rollsafe.org)
My mind craves nectar day and night
Like a blue lotus floating on the sea of love
  • 61 / 4 / 0
Cześć, czy ktoś z was jadł jaskrawo (jasno) różowe Don Perignon ?
Są teraz w zach-pom.
  • 16 / / 0
ok, sprawa wyglada nastepujaco: miesiac temu bralam rozowe truskawki (moje pierwsze doswiadzenia z talerzami) i wzielam pol piguly potem kolejne pol chociaz nie zmienilo to jakos mojego stanu, czulam sie tak samo jakby byla na tej polowce. mimo to bylo fajnie. teraz po prawie miesiacu przerwy wzielam niebieskiego granata (kupione w warszawie) mialam tylko jedna sztuke i stwierdzilam, ze mi starczy, ale nic nie poczulam... czy jakims magicznym sposobem az tak mi sie wyrobila tolerancja czy one maja tak malo MDMA ze nic nie poczulam?
Uwaga! Użytkownik idkimfrmpl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 267 / 0
ten granat to na 100% wałek
  • 16 / / 0
@p40 skad wiesz? brales? czytalam na pill report ze wszystko super pieknie i zdziwilo mnie wlasnie jak nic mnie nie wzielo... czyli jakies chujowe gowno dostalam po prostu?
Uwaga! Użytkownik idkimfrmpl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 610 / 29 / 0
Miesiąc przerwy to już dostateczna przerwa żeby poczuć działanie substancji, zaleca się 2-3 miesiące ale któż by to robił :nuts:
Pytanie: Spotkałem się z opinią że rozpuszczenie piguły w jakimś napoju/wodzie wydłuża trochę czas działania i ogólnie działanie na bardziej intensywne, ile w tym prawdy? Ktoś to może porównać i potwierdzić że tak jest? Mi się średnio chcę uwierzyć..
  • 2876 / 267 / 0
24 lipca 2017idkimfrmpl pisze:
@p40 skad wiesz? brales? czytalam na pill report ze wszystko super pieknie i zdziwilo mnie wlasnie jak nic mnie nie wzielo... czyli jakies chujowe gowno dostalam po prostu?
wystarczy, że ty brałaś, o jakiejkolwiek tolerancji nie może być mowy, czy potrzebujesz więcej wniosków? jak mi nie wierzysz to idź do niego po jakieś zapasy, tylko później nie płacz jak nie działa. co do pillreports to masz świadomość, że piguły są podrabiane? jakieś logo staje się popularne, każdy zachwala to warto to wtedy podrobić, to chyba jasne
  • 30 / 1 / 0
Zawsze testuj pixy przynajmniej odczynnikiem marquisa bo to Polska, a nie Holandia i mimo że MDMA jest tanie to dalej trafiają się wyjebki. Jak kawałek, dosłownie skrobinki po przejechaniu nożem, po dodaniu kropli marquisa zabarwi odczynnik na 'ciemny fiolet' a momentami bardziej czarny kolor, to masz pewność że jest to coś z rodziny MDxx albo 5/6-APB lub DXM. Dlatego warto też używać reagentów mecke albo mandelin żeby w 100% określić dominującą substancję, ale zazwyczaj sam marquis wystarcza. Do zakupienia są na stronie społecznej inicjatywy narkopolityki, gdzieś tu na forum mają nawet swój temat.
  • 61 / 4 / 0
25 lipca 20174noniush pisze:
Miesiąc przerwy to już dostateczna przerwa żeby poczuć działanie substancji, zaleca się 2-3 miesiące ale któż by to robił :nuts:
Pytanie: Spotkałem się z opinią że rozpuszczenie piguły w jakimś napoju/wodzie wydłuża trochę czas działania i ogólnie działanie na bardziej intensywne, ile w tym prawdy? Ktoś to może porównać i potwierdzić że tak jest? Mi się średnio chcę uwierzyć..
Miesiąc przerwy wystarcza może przez 7-10 razy, z czego już powyżej 5 czujesz, że to nie to samo (zakładając, że za każdym razem bierzesz tyle samo). Tolerance is a bitch i każdy, kto bierze co ok. miesiąc bardzo szybko się o tym przekona. Jak rozpuścisz w płynie, to ci się może szybciej wchłonie i tyle.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.