- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
jestem tu pierwszy raz. Nie wiem czy jestem w odpowiednim wątku, więc nie bijcie!
Chciałbym się zapytać co sądzicie o połączeniu pregabaliny (łykam dziennie 600 mg z rana i więcej w ciągu dnia, do 900mg) i perazyny (100mg rano, do 200 mg w ciągu dnia). Jak się wtedy czuję? Całkiem normalnie, ale często plączą mi się słowa i nie czuję pełni intelektualnej.
Ma ktoś podobne odczucia? Co sądzicie o tym połączeniu?
Sorry za kłopot i proszę modów o przesunięcie wątku w razie potrzeby.
also
>często plączą mi się słowa i nie czuję pełni intelektualnej.
typowe uboki neuroleptyków starej generacji które sa antycholinergikami także :)
Czy można łączyć escitalopram w dobowej dawce 10mg z coluracetamem w małych dawkach ?
Pozdrawiam.
przeniosłem do odpowiedniego tematu /pomasujplecki
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Przeniesiono do Apteka - miksy - 909
To że będzie za słabo nie jest mi straszne :D Gorzej jak mnie zbyt brutalnie złoży i dosyć niespodziewanie usnę w randomowym miejscu ;)
Fuzja - 909
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.