P.S sprobuj meth z innego zrodla i kilka razy,moze zmienisz zdanie ;-)
06 lipca 2015eliot pisze: Wiem o czym gadam bo zdarzylo mi sie nie raz ,nie dwa i nie trzy razy zrec tablety przez kilka dni z rzedu i to bylo gowno.Niedzialaly juz nic i tylko marnowalem towar.
Pozatym jestem w stanie smialo stwierdzic, ze zaden stymulant, bez wyjatku, nie dzialalby w ciagu takim dlugim jak 3 miesiace lol.
Tak naprawde to malo jaki stymulant oplaca sie brac w ciagu, do takich zaliczylby sie mefedron, kokaina, metkat i tyle, ale to tez tylko wystarczy na ciag przez kilka dni bo potem juz nie dziala, a jak zadziala wogole to tylko spowoduje wyjeb cisnienia, pulsu i roztrzesienie.
Plus, jesli meth cie nie kleplo to na 100%, uwierz mi, nie bylo to zadne meth, ani zadna substancja psychoaktywna. Nie jest to tez sprawa, ze poprostu meth jest slaba, bo po zwywklej amfetaminie i to w malej dawce, czuc wyrazna faze, wyrazne, chemiczne pobudzenie, poprostu faza, ktorej nie da sie nie zauwazyc.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.