Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1344 / 145 / 8
bromek naprawdę chilluję.
czuję lekką euforię podobną do opioidowej, mam wyjebane i jest mi mił0.
zjadłem 9mg, później znów 9mg i 0.5mg klona.
mogłoby być mocniej i tak :-)
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 3854 / 312 / 0
Bromek to słabe, ale i przyjemne benzo. Inny profil działania niż rolki, ale porównywalne siłą rażenia. Do miksów jak znalazł.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 1 / 0
Bromazepam jest spoko. Jak ktos potrzebuje cos mocniejszego w stylu Broma to polecam Lormetazepam, ale nie dluzej niz 2 tyg bo jest mistrzem i bardzo szybko wkreca... Afobamik tez polecam, bardzo ladnie sie po nim odplywa. Ja po 24szt. stracilem swiadomosc i nie wiem jak wrocilem do domu.z Krakowa do Warszawy :-D
  • 91 / 1 / 0
Czy jeśli bromazepam działa na mnie ok. To jest możliwe że cloranxen czyli chyba clonazepam ju, prawie wcale? Sedam 3mg czyli pół 6 działa już fajnie a cała 6 mnie usypia a cloranxen 5 mg mogę wziąć 10 i nic. Czy wtedy na cloranxen mam tolerancję czy nie? Bo się pogubiłem. Tolerancja jest wtedy gdy lek działa czy nie?
Relanium na mnie działa bardzo dobrze ale ciężko go dostać. Tyle że Relanium działa na mnie krótko.
Sedam biorę po 1/4 co 2 lub 3 h i jestem cały dzień szczęśliwy a wieczorem się już utrzymuje ta dawka ze idę spać jak dziecko. Więc działanie fajne. Zjadłem już z 4 opakowania z przerwami na ten cloranxen i śmieszny hydroxyzinum który w ogóle nie działa nawet po 10 tabletach. Niestety nie chciał mi ciągle dawać recepty na bromazepan.
  • 712 / 83 / 2
Cloranxen to nie klonazepam tylko KLORAZEPAT. I to jest bardzo fajny, ale lek. Dobry do krótkiego ciągu, np. przez 3 dni brać po tabletce potem co dwa dni i tak z tydzień. Ma dobry potencjał anksjolityczny jak ma się niską tolerancję. A dlaczego ciągu? Bo ma bardzo długi okres półtrwania. Z innymi benzo nawet nie myśl o ciągach. Z sedamem też uważaj, bo to bardzo przyjemne benzo, łatwo się wjebać.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
Co należy ściemniać lekarzowi żeby móc poprosić o bromazepam, miałem trochę inną metodą ale tym razem chcę pójść do prywatnego psychiatry i sobie załatwić legalne stałe źródełko.
Opiaty powodują globalne ocieplenie, potwierdzone info.
  • 34 / / 0
na tolerce 0 nie czuje po tym żadnego pluszu czy euforii

więcej nie zakupie
Uwaga! Użytkownik b3bs0n jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 712 / 83 / 2
też nie czułem, nawet w dawce 12mg.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 1 / 0
Sedam chyba przestał na mnie działać. Jest możliwe że przez to że biorę 2 miesiące ale nie w ciągu. Musiał bym chyba z 24 mg przyjąć. Jedynie z alko mnie usypia. 6 mg i 3 piwa i śpię. Biorę od 2 miesięcy ale nie w ciągu tylko jak nie mogę spać albo mam lęki. Co polecacie zamiast sedamu? Dodam że mój organizm ma wysoka? Tolerancję i nawet ketonal w dużej dawce na mnie nic nie działa bo miałem uraz barku, jedynie co to mi żołądek rozwalił bo lekarz mi zapomniał przepisać do inhibitorow pompy protoniwej. Pamiętam miałem kiedyś realnym czyli diazepam kilka lat temu jak miałem lekka depreche i to na mnie działało. Ale teraz już nic. Kilka miesięcy temu na detoksie alko dostawałem relanium chyba 15 mg w 3 dawkach i było ok tylko krótko działało. Pomiędzy dawkami już mi schodzilo. No ale relanium ciężko wyspić od lekarza.
  • 2115 / 625 / 0
Kolego [mention]breyger[/mention], nie mam dla Ciebie innej propozycji niż tzw. z-drugs (zopiklon, zolpidem i do łóżeczka), w przeciwieństwie do benzodiazepin (nawet tak "lajtowych i pluszowych" jak bromazepam) nie są takim bagnem. Mówię to jako osoba z tolerancją pozwalającą na zjedzenie opakowania "szóstek" sedamowskich i... i nic. Z-drugs działają stosunkowo krótko, nie wstajesz zamulony, warto podbić z taką bajerą do swojego rodzinnego. O mniejszym ryzyku uzależnienia już wspomniałam.

A co do Relanium, tzn. diazepamu - to jedna z najdłużej działających i, moim zdaniem, najłatwiejszych (bo i najlżejszych w działaniu) do załatwienia u lekarza. Ale być może zależy od osoby i jej podejścia.

Powodzonka i unikaj "cięższych" benzo oraz wszelkich barbituranów. Możesz ewentualnie spróbować z melatoniną.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.