czuję lekką euforię podobną do opioidowej, mam wyjebane i jest mi mił0.
zjadłem 9mg, później znów 9mg i 0.5mg klona.
mogłoby być mocniej i tak :-)
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Relanium na mnie działa bardzo dobrze ale ciężko go dostać. Tyle że Relanium działa na mnie krótko.
Sedam biorę po 1/4 co 2 lub 3 h i jestem cały dzień szczęśliwy a wieczorem się już utrzymuje ta dawka ze idę spać jak dziecko. Więc działanie fajne. Zjadłem już z 4 opakowania z przerwami na ten cloranxen i śmieszny hydroxyzinum który w ogóle nie działa nawet po 10 tabletach. Niestety nie chciał mi ciągle dawać recepty na bromazepan.
więcej nie zakupie
A co do Relanium, tzn. diazepamu - to jedna z najdłużej działających i, moim zdaniem, najłatwiejszych (bo i najlżejszych w działaniu) do załatwienia u lekarza. Ale być może zależy od osoby i jej podejścia.
Powodzonka i unikaj "cięższych" benzo oraz wszelkich barbituranów. Możesz ewentualnie spróbować z melatoniną.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.