-San Pedro
-Cebil
-LSD/MDA/2C-B (dla mnie to rarytas)
-prawdziwa feta (sorry ale musiałem ;])
A psychodeliki biorę najrzadziej...
#mops
Zdarzyło się też dużo nootropów i peptydów (BPC-157, NAA Selank i Semax) z USA, które w tamtym czasie były w sumie nowością.
Zamierzam kupić jeszcze fiolkowane GHB, midazolam, diazepam, klona i MDAI (wszyskie poza ostatnim już widziałem na torze).
Poza tym na pewno rarytasem będzie dla wielu czysta (naprawdę czysta, która przeszła przez EnergyControle, a nie to co tu piszecie "top quality polska kokainenen :)))", "kolubijskie złoto, no mówie wam zajebista jazda była") 95% kokaina i 98% DMT, ale według mnie to kwestia ceny i dobrego reasearchu. Zreszta właściwie wszysko co wpierdalam to dla większości (jebanych sebixów i zwraczałych rc śmieci) będzie jebany rarytas, bo zawsze wale legitne dragi, z analizami albo wartosciowe RC które bardzo mnie zaciekawiło mechanizmem działania, też przede wszyskim czyste, nie jak to ścierwo co jest teraz na rynku.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.