cytujac ''To nie knajpa''
Bardzo bym Cie prosił - spokojniej, ok ? :)
Nikt - tutaj - puki Ja i reszta adminów/modów - nie pozwoli na obrażanie Kobiet , innych użytkowników forum. OK ? :)
Spokojniej Duszyczko :) ........ A teraz zabierz się za łączenie postów ;) Oszczędzisz prace modów i adminów
TiJaz
12 czerwca 2017skarhyper pisze: po co zakladasz drugi raz taki sam temat?
cytujac ''To nie knajpa''
No i moim zdaniem to nie prawda, że faceci nie wyciągają lasek z bagna. To kwestia tego, JAKICH MĘŻCZYZN SPOTYKASZ i w jakim środowisku się obracasz...
Faktycznie, zazwyczaj jest na odwrót, być może dlatego, że więcej facetów (chyba?) jest wpieprzonych w coś, niż kobiet.
A na to składają się różne czynniki, które w sumie wpływają na obie płci, ale to jednak płeć męska ma większe tendencje do jakiś problemów itp., no bo to jednak chłopak.
12 czerwca 2017TiJaz pisze: @Duszyczko Kochana - słuchaj.
Bardzo bym Cie prosił - spokojniej, ok ? :)
Nikt - tutaj - puki Ja i reszta adminów/modów - nie pozwoli na obrażanie Kobiet , innych użytkowników forum. OK ? :)
Spokojniej Duszyczko :) ........ A teraz zabierz się za łączenie postów ;) Oszczędzisz prace modów i adminów
TiJaz
note: scalono; Hash_Oilwarn: notorycznie post pod postem; Hash_Oil
12 czerwca 2017zerowatolerka pisze: Jejku, naprawdę odnoszę wrażenie, jakbyś chciała się usprawiedliwić i szukasz tego tutaj i może liczysz na to, że ktoś Ci napisze: , a tak szczerze powiedziawszy to nie wiem czy to dobre miejsce na to...
No i moim zdaniem to nie prawda, że faceci nie wyciągają lasek z bagna. To kwestia tego, JAKICH MĘŻCZYZN SPOTYKASZ i w jakim środowisku się obracasz...
Faktycznie, zazwyczaj jest na odwrót, być może dlatego, że więcej facetów (chyba?) jest wpieprzonych w coś, niż kobiet.
A na to składają się różne czynniki, które w sumie wpływają na obie płci, ale to jednak płeć męska ma większe tendencje do jakiś problemów itp., no bo to jednak chłopak.
Dzięki,ale ja się nie usprawiedliwiam,wiesz?I nie chodzi mi o to tylko o to że oni są hipokrytami,a to co zacytowałaś
"absolutnie nie ma żadnego problemu, jak dziewczyna sobie ćpa od czasu do czasu, idź śmiało do klubu i ćpaj" tak powinno być :)
Powód: Warn i scalenie
No to skoro uważasz, że tak powinno być to rób tak i się niczym nie przejmuj, po co wylewanie tutaj żali, skoro sama sobie już odpowiedziałaś na to zagadnienie.
12 czerwca 2017zerowatolerka pisze: A może po prostu chcesz coś komuś "przekazać" na tym forum, coś komuś uświadomić lub kogoś wkurzyć, nie wiem, dziwne xD
No to skoro uważasz, że tak powinno być to rób tak i się niczym nie przejmuj, po co wylewanie tutaj żali, skoro sama sobie już odpowiedziałaś na to zagadnienie.
Ten kto mnie zna, to wie jaki mam stosunek do narkotyków i wie jakie słowa powinien do mnie kierować, a których nie używać.
Mogę oczywiście się odezwać do takiego faceta, który obraża np. mnie, ale po prostu mi się nie chce wchodzić JUŻ w takie rozmowy, bo do niczego nie prowadzą, jedynie do większych konfliktów.
A to już jest jego problem, może ten facet szuka usprawiedliwienia dla siebie.
Wiele rzeczy wielu ludziom przeszkadza i muszą z tym żyć, wierzę, że Ty również sobie z tym poradzisz.
12 czerwca 2017zerowatolerka pisze: Ja mam wyjebane.
Ten kto mnie zna, to wie jaki mam stosunek do narkotyków i wie jakie słowa powinien do mnie kierować, a których nie używać.
Mogę oczywiście się odezwać do takiego faceta, który obraża np. mnie, ale po prostu mi się nie chce wchodzić JUŻ w takie rozmowy, bo do niczego nie prowadzą, jedynie do większych konfliktów.
A to już jest jego problem, może ten facet szuka usprawiedliwienia dla siebie.
Wiele rzeczy wielu ludziom przeszkadza i muszą z tym żyć, wierzę, że Ty również sobie z tym poradzisz.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.