Zablokowany
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
MDMA nie działa psychodelicznie? Kłóciłbym się.
Prócz euforii, empatii, stymulacji fizycznej i uczucia "jest mi dobrze", jakie ma psychodeliczne działanie? :)
Co prawda zdarzały się piguły po których występowały halucynacje(z mda lub 2c-i)ale wtedy nie było w nich mdma.
i 4 na start to pewna śmierć po nich byłaby wczoraj ludzie się bawili na nich na dyskotece i wszyscy stwierdzili że są dużo lepsze od omeg, żuczków, armani, serc itd. bo pozażucali po 2, 3 tablety i naprawdę mieli dosyć bo bania ich przerosła
Bez przesady ;) każdy kto jest podatny na koła mówi że są miażdżące, a potem okazuje się że inni mogą ich zjeść po kilka(naście). Tu na forum spotkałem się z opisem usera którego po 3 omegach przerosła faza(wniosek, był podatny), natomiast na własne oczy widziałem jak gościu (który niedawno wrócił z rocznego odwyku) wrzucił 6,5 omegi na raz i całkiem nieźle się trzymał. Na disco pochłaniał po 15 dość dobrych piguł (omeg, serc).
Słynne B29 które miały "zamiatać, zabijać etc itp" , po 1,5szt wrzuconej na start nie zrobiły na mnie i moich znajomych wielkiego wrażenia.
Ostatnio zmieniony 06 października 2007 przez newbe, łącznie zmieniany 1 raz.
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
newbe pisze:
Prócz euforii, empatii, stymulacji fizycznej i uczucia "jest mi dobrze", jakie ma psychodeliczne działanie? ]

Psychodeliczność to nie tylko (a właściwie praktycznie w ogóle) halucynacje bo inaczej bielunia i aviomarin musielibyśmy nazywać silnym psychodelikiem :P. Empatia, zjednoczenie z resztą świata, uczucie wszechogarniającej miłości, radość, chęć bycia dobrym dla innych istot to właśnie to co jak dla mnie kwalifikuje MDMA pod psychodelik. Spróbuj łyknąć dobrych piguł samemu na spacerze w odludnym lesie albo na sesji zazen to zobaczysz, że mają naprawdę spory potencjał ;)
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1071 / 10 / 0
Kurwik pisze:
newbe pisze:
Prócz euforii, empatii, stymulacji fizycznej i uczucia "jest mi dobrze", jakie ma psychodeliczne działanie? ]

Psychodeliczność to nie tylko (a właściwie praktycznie w ogóle) halucynacje bo inaczej bielunia i aviomarin musielibyśmy nazywać silnym psychodelikiem :P. Empatia, zjednoczenie z resztą świata, uczucie wszechogarniającej miłości, radość, chęć bycia dobrym dla innych istot to właśnie to co jak dla mnie kwalifikuje MDMA pod psychodelik. Spróbuj łyknąć dobrych piguł samemu na spacerze w odludnym lesie albo na sesji zazen to zobaczysz, że mają naprawdę spory potencjał ;)
Faktycznie, masz racje :) Przypomniały mi się spacery po lesie ...ahh :)
  • 200 / 1 / 0
Rozumiem, że "ogromny spokuj i maksimum luzu" = zamuła.
"maksimum luzu" - weź wytłumacz; co to leki uspokajające?; "maksimum świeżości i tylko dwie kalorie..."

[quote="fetatropa44"]
Dodatkowe komentarze]
Też dobre... i ocena 6/6.
Weź napisz coś więcej kobieto (o tym psycho-tripie; widziałaś gnomy czy jak?).
Ostatnio zmieniony 07 października 2007 przez zaśmiechany kapelutek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 46 / / 0
glupie pytanie z mojej strony
Ostatnio zmieniony 09 października 2007 przez Geko3, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Geko3 pisze:
Siema mam pytanie moze ktos bedzie za 2 tyg. w sobote na protectorze w woli krzysztoporskiej z pixami??
wszyscy dilerzy tam będą, nawet Pablo Escobar obiecał wpaść z wywrotką koksu
  • 46 / / 0
przesadzilem lekko z tym :P ale bylem pod cisnieniem bo kumpel powiedzial ze nic nie ma
Ostatnio zmieniony 09 października 2007 przez Geko3, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1071 / 10 / 0
Geko3 pisze:
nie no na serio sie pytam jak ktos cos wie to pisac na nr gg.6680501 bo nie mam zadnego zaopatrzenia.
ja też nie mam %-D
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
@Geko3

Zapytaj kumpli na wydziale antynarkotykowym, może Ci coś sypną ze skrytki z komisariatu
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
Zablokowany
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.