Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 192 / 15 / 0
jem od tygodnia ponad, nie widzę żadnych efektów ( co jest oczywiste)
Uwaga! Użytkownik semartvykh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1070 / 137 / 0
@up ja cos tam poczułem, przez 2-3 godziny taka jasność umysłu i optymizm. Chyba za to odpowiada ta sigma, a pózniej weszła senność. Ale tylko doraźnie to brałem, słaby ten lek.
  • 848 / 286 / 0
Jak to działa na snieg optyczny i powidoki?
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 2940 / 245 / 0
Raczej nie ma wpływu (u siebie nie zauważyłem), a jeśli już to może minimalnie zbijać.
  • 192 / 15 / 0
ja mam tabsty 50mg brać dwa razy dziennie, moze zwiększyć? lekarz w piatek
Uwaga! Użytkownik semartvykh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1070 / 137 / 0
@up to najlepiej jak lekarz zdecyduje;) Ty jesz całą tą obstawę lekową z podpisu? :d i jeszcze ten słaby opripamol potrzeujesz?. Ja go np. dostałem tylko jako lek doraźny, takie benzo dla ubogich, tylko działanie nieporównywalnie słabsze. Czasami coś tam nawet działa, lekkie wyluzowanie i zamułka, trochę lepszy humor.
  • 192 / 15 / 0
Chciał mi znowu dać escitalopram ale mam złe wspomnienia.
  • 3455 / 1118 / 0
Co do esci...
Każdy lek ma swoj czas, moze warto zapomniec o starych dziejach i sprobowac ponownie? Mozg jest wysoce elastycznym narzadem stworzonym przez kosmitow ;-)

Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 192 / 15 / 0
Wellbutrin z esci Ok ale esci do schodzenia z klona nie bo dostanę kurwicy i wyleją mnie z roboty, potrzebobuje czegoś bardziej chillujacego ten pramolan ma potencjał ale dawka dla mnie trochę mała chyba ze to tylka dawka początkowa albo się rozbuja. No nic. Mam na. Dniach wizytę. Kolejne dlaczego nie chce esci to, ze wole moklobemid, a tego się nie łączy ( pisze to ja, czego, w życiu nie łączyłam ). Lekarz nie chciał się zgodził na wellbutrin ze względu na psychozy ledwo na moje skomplemia na moklobemid przystał i mam dzwonić co kilka dni i mówić jak się czuje i dał ten pramolan.
  • 17 / 1 / 0
Zakopaliście mnie. Jeśli jest ktoś na kogo działa nasennie i brał dłużej to niech powie proszę czy ten efekt utrzymywał swoją moc.
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.