Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 658 / 53 / 0
Ja też jarałem nm, tylko, że krótko po wejściu na rynek i nie zauważyłem uboków prócz wjebania i tendencji do zamulania w chacie xD

Inaczej niż po ab-pinace, która była b. fajna ale przy dłuższym używaniu dawała o sobie znać.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 50 / 2 / 0
Zrobiłem olejek ok. 10mg/1ml. Wydaje mi sie, że to jednak troche za mało. Trzeba wiecej machów ściągnąć. Faza podobna jak po mj, tylko że pozbawiona tego pierdolnięcia i otumanienia. Muzyka tak zajebiście wchodzi, a gastro po tym wieksze jak po mj. Na początku mogłem sie powstrzymywać przed paleniem, teraz nie kontroluje tego, pewnie znów polece w cug dopóki nie zuzyje wszystkiego.
Całkiem przyjemne kanna, pewnie bardzo ciężko o jakieś odcinki czy o kare.
"...na ulicy słowo droższe od pieniędzy..."
  • 42 / 3 / 0
Ogólnie nm-2201 to jeden z moich ulubionych kannaczy (chociaż mam jedynie parę substancji z tej grupy na sumieniu). Strasznie mnie jednak "warzywi" i w ciągu po prostu się wyłączam ze środowiska. Wiem, że to ogólnie jest domeną kanna, ale takie mdmb-chmica w ciągu nie zamulało mnie tak fizycznie. Z lekko-średnią tolerką 1:20 jest idealne. Za pierwszym razem zrobiłem 1:40 i było świetnie :) Trzeba pamiętać że nm-2201 w ciągach praktycznie od strzału traci tą "magię" - trwa ona może 2-3 dni ciągu a potem zanika i człowiek kopci bo... ma XX gramów maczany. A nm cenię sobie wlaśnie za to specyficzne uczucie rozlewającej się przyjemności i fantastyczny wpływ na muzykę, zastępowane w ciągu przez dziwną pustkę. Nie wspominając o tolerancji - pierwszego dnia nabicie lufy 1:20 paliłem na 3 razy. Pare dni później lufa za lufą. Cholerne ciśnienie na kanna...

Również efekt dysocjacji szybko mija, pamiętam że pierwsze palenia były srogo dysocjacyjne co mi osobiście sie podobało. Z czasem jednak nm-2201 robi się strasznie nieciekawe i myśle, że ta substancja jest dobrym argumentem żeby sie jednak czasem pohamować i palić rozważnie(zresztą jak każde kanna ogólnie), by wynieść z niej jak najwięcej tego miłego upierdolenia %-D
Uwaga! Użytkownik pierunskimixer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 43 / 0
ALE WTOPA.
Mój ulubiony NM-2201 od Wilka który do mnie dziś dotarł zmienił się w gówno. To już nowy sort, żadne przyjemne palenie, tylko jakieś żółte śmierdzące gówno przypominające Chminace. Mało mi mózgu nie rozjebało, prawie wzywałem pogotowie.
Odradzam więc już zakupy u niejakiego Wilka, bo to stary oszust.

Orientujecie się gdzię dostanę aktualnie stary biały i pachnący sort NM-2201, info na priv.
  • 1794 / 123 / 0
08 czerwca 2017zaqzax pisze:
...
Jak już znajdziesz taki sort, to również byłbym wdzięczny Ci za informacje ;). Obecnie mam skrajnie mało kasy, a muszę niedługo zrobić maczanę na NM'ce; nie mogę sobie pozwolić na wywalenie kasy w błoto :/.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 5043 / 863 / 0
Wy to nazywacie przyjemnym paleniem ? Toż to niemoc i anhedonia w proszku. Mialem wlasnie taki sort jak Ty opisujesz . Fakt lubie inne zabawki bardziej, ale jesli to jeden z najlepszych przedstawicieli ktore zostaly po banie to juz serio nie ma co szukac. Za bardzo dysocjuje ale o kare ciezko . To na plus.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1794 / 123 / 0
Jak nigdy nie próbowałeś dobrego sortu, to co się dziwisz? Tak samo jak z a-pihp - dobry sort klepał jak taka demo-alfa; a chujowe sorty powodowały na wejściu zejście %-D. Nie można wyrabiać opinii o produkcie na podstawie jednego sortu. No i jak chcecie dobrą jakość, to nie kupujcie od tych pseudo-vendorów popularnych wśród użytkowników forum dopalamy - zwłaszcza, jak taki 'vendor' ma w asortymencie dopalacze ;).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 527 / 6 / 0
skąd lepszy sort od wilków czy od Pre....?
  • 594 / 35 / 0
czy nm bedzie dobre dla nowokanniarza do okazyjnego palenia?
i w jakich proporcjach zrobić maczanke?
  • 75 / / 0
Ziomek mnie tym kiedyś poczęstowal
w dość mocnych proporcjach

Busha złapałem z lufy sporego
Mj nie przypominało ale kara była ogromna.

Ogólnie nie polecam
Uwaga! Użytkownik hugoBoss jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.