Inaczej niż po ab-pinace, która była b. fajna ale przy dłuższym używaniu dawała o sobie znać.
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Całkiem przyjemne kanna, pewnie bardzo ciężko o jakieś odcinki czy o kare.
Również efekt dysocjacji szybko mija, pamiętam że pierwsze palenia były srogo dysocjacyjne co mi osobiście sie podobało. Z czasem jednak nm-2201 robi się strasznie nieciekawe i myśle, że ta substancja jest dobrym argumentem żeby sie jednak czasem pohamować i palić rozważnie(zresztą jak każde kanna ogólnie), by wynieść z niej jak najwięcej tego miłego upierdolenia
Mój ulubiony NM-2201 od Wilka który do mnie dziś dotarł zmienił się w gówno. To już nowy sort, żadne przyjemne palenie, tylko jakieś żółte śmierdzące gówno przypominające Chminace. Mało mi mózgu nie rozjebało, prawie wzywałem pogotowie.
Odradzam więc już zakupy u niejakiego Wilka, bo to stary oszust.
Orientujecie się gdzię dostanę aktualnie stary biały i pachnący sort NM-2201, info na priv.
08 czerwca 2017zaqzax pisze: ...
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
i w jakich proporcjach zrobić maczanke?
w dość mocnych proporcjach
Busha złapałem z lufy sporego
Mj nie przypominało ale kara była ogromna.
Ogólnie nie polecam
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.