Inaczej niż po ab-pinace, która była b. fajna ale przy dłuższym używaniu dawała o sobie znać.
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Całkiem przyjemne kanna, pewnie bardzo ciężko o jakieś odcinki czy o kare.
Również efekt dysocjacji szybko mija, pamiętam że pierwsze palenia były srogo dysocjacyjne co mi osobiście sie podobało. Z czasem jednak nm-2201 robi się strasznie nieciekawe i myśle, że ta substancja jest dobrym argumentem żeby sie jednak czasem pohamować i palić rozważnie(zresztą jak każde kanna ogólnie), by wynieść z niej jak najwięcej tego miłego upierdolenia
Mój ulubiony NM-2201 od Wilka który do mnie dziś dotarł zmienił się w gówno. To już nowy sort, żadne przyjemne palenie, tylko jakieś żółte śmierdzące gówno przypominające Chminace. Mało mi mózgu nie rozjebało, prawie wzywałem pogotowie.
Odradzam więc już zakupy u niejakiego Wilka, bo to stary oszust.
Orientujecie się gdzię dostanę aktualnie stary biały i pachnący sort NM-2201, info na priv.
08 czerwca 2017zaqzax pisze: ...
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
i w jakich proporcjach zrobić maczanke?
w dość mocnych proporcjach
Busha złapałem z lufy sporego
Mj nie przypominało ale kara była ogromna.
Ogólnie nie polecam
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.