Ja sie tak umowilem z wlascicielem jedynego skateshopu w kraku gdzie jest spliff, ze zamawia wiecej sztuk i mi daje czesc z tego.
A ja chodze po rynku w krakowie i rozdaje niektorym ludzia.
I mozna by tak zrobic ze powiedzmy w weekendy czy jak macie cza mozecie rozdawac po swoim miescie i uswiadamiac ludzi.
Ale oczywiscie nie jakims starym babciom co nas wyklna i beda machac krzyzykiem, tlyko naprzyklad mlodym ludziom albo ogolnie ludzia.
Wczoraj dalem takiemu dziadkowi z fajka i powiedzialem ze to gazeta propagandowa, a on sie zachwycil i wzial do lektury :D
Jean Cocteau
dobson pisze: Załatw mi pare to chętnie rozdam u siebie
w tej chwili juz niemam.
pozatym o dystrybucji pisze chyba na www.spliff.pl
Lotnik
Ale oczywiscie nie jakims starym babciom co nas wyklna i beda machac krzyzykiem, tlyko naprzyklad mlodym ludziom albo ogolnie ludzia.
dobson pisze: Załatw mi pare to chętnie rozdam u siebie
https://hyperreal.info/gazeta_promujace ... _w_mie_cie
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).