Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
1R,2R,3S)-3-(3,4-dichlorophenyl)-2-(ethoxymethyl)-8-methyl-8-azabicyclo[3.2.1]octane.
Wzor strukturalny :C17H23Cl2NO
Masa molowa:328.277 g/mol
T1/2: 220 godzin,metabolit 374h
Droga podania:oralnie.
SNDRI.
Biodostepnosc :90%
Dlugo dzialajaca substancja .
http://saniona.com/pipeline/tesofensine/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19777399
z tym że zamiast estra metylowego ma grupe etoksylową co usuwa głóówną droge metaboliczną i to dlatego tak długo działa :)
ciekawe czy będzie podobne do RTI :)
Tu u gory w linku jest zakreslony mechanizm dzialania plus na jakie receptory jest najwieksza odpowiedz organizmu i gdzie np :receptory w osrodkowym ukladzie nerwowym (OUN) na dopaminowe receptory jest spora odpowiedz.Moze trafi do aptek?
Jest podana grupa ludzi i wyniki dotyczace utraty wagi pod tym katem.
Poprawia zdolność kojarzenia, humor energia na plus. Najbardziej dokuczały troszkę mdłości lekkie i suchość w ustach ale tak bardzo na plus. Dużo energii. Dwa sorty jeden żółty drugi biały. Dostałam niewielka ilość na testy. Działanie jest stabilne trochę wow ale bardzo przyjemne.
Zasko – że teraz RC-ki można dostać w byle sklepie? Co więcej, to pochodna fenylotropanu, więc związek bardzo zbliżony do kokainy. Parę fenylotropanów już zaistniało w świecie RC i dziwi mnie trochę, że analog tak sobie wędruje bezwstydnie po świecie. Zapewne zdolni szefowie kuchni mogliby zgotować coś ciekawego z takiego prekursora.
Selektywny wobec noradrenaliny profil wiązania średnio mnie kręci (IC50 1,7 µM dla NET i 65 µM dla DAT), a T½ rzędu 9 dni odstrasza, ale to i tak mocarne jak na substancje dostępne legalnie i od ręki. Ma ktoś jakieś doświadczenia? Oni serio to sprzedają? Któraś strona podaje dawki w mg zamiast µg, co robi mnie myśleć
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.