1.
[EDIT] Jest wersja online z formularzem:
https://www.anonimowinarkomani.org/czy- ... alezniony/
Generalnie ćpałem (oby to w formie przeszłej pozostało) RCki. Czasami zdarzało się samemu, próbowałem kontrolować (średnio skutecznie). Nigdy nie zadłużyłem i nie stawiałem ćpania nad inne wydatki, ostatnio nawet miałem doła za przejebanie kasy na to "hobby". W dodatku za sample musiałem latać na komende jako świadek, bo vendor był debilem ; wiem, że został "ślad" w sieci po moich zakupach w innych sklepach. Co do leczenia dragów innymi dragami - benzo po stymulantach, a ostatnio hexen do zwało-zapaści po "ćwiczeniach na poligonie". Tak ogólnie, nie chce mi się dalej udowadniać że jestem wjebany ;)
W rzucaniu najgorsze jest to uczucie "a zarzucę sobie coś". Wtedy powstaje taka wewnętrzna walka o to czy zapodać, czy nie. Zwykle wygrywa wiadomo która opcja, dlatego większość radzi pozbyć się całego tiberium (kryształów) z domu.
Ja robię detox, pomaga mi fakt że mam już spory odruch bezwarunkowy przy wciąganiu, coś typu "NIE CHCE!", a świadomość już dość mocno stawia opór w myśl zasady "leczysz się, nie ćpaj".
Ps. Przez Ciebie aż przypomniał mi się zapach i smak gjebla, ochyda
Ps2. Za to teraz mam problem ze słodyczami. Włąśnie wyciągnąłem zozola o morelowym smaku, w chuj dobry. Szukam następnych ;)
Fizycznie póki co nigdy
Sposób prosty, wszystko do kibla, redukcja szkód.
Teraz jak chce sobie posiedziec w weekend przy GBL to muszę się nagimnastykować, więc w sumie wychodzi, że biore gdzieś co 2 tydzień i jest git. Na tym poziomie jak zostanie to jest wszystko dobrze, a do tego daje fajną motywacje do przejścia tygodnia, żeby w weekend z czystą głową sobie polać :D
o powrót do nałogu dużo łatwiej niż do jego rozpoczęcia
tak więc jestem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.