Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Bo jadłem w niedziele a w poniedziałek nibyu wszzystko było ok ale nic nie pamiętam. pamietam dopiero wtorek..
Ponoc robilem rosol ze wyciagnalem z gotowego rosolu szkielet kury wsadzilem do zwyklej wody dałem soł 4 kawałki makaronu podgrzalem i zjadlem ze smakiem :D
A faza po 1 ald52 byla niezla. najpierw nic i nic. potem jak weszlo to nawet nie wiedzialem kiedy.
BUM i juz.
kolory wizuale. WOW
kazdy kamyczek na ziemi i papierek liscie wszystko sie ruszalo biegalo jakby zywe bylo. dlonie pulsowały. podobalo mi sie gdy patrzylem n aekran komorki kolory i liczby sobie lataly po alym ekranie i po za.
stalem w opustoszalym budynku. ciemno.
szyby wybite drzwi rozjebane sciany obdrapane. tynk odchodzil. ahhhh pięklny klimat.
i te cienie ciagle n apodlogach i scianach.
No i te nieustajacy wiatr hahha ktorego nie bylo jaky wiało caly czas bo koncowki drzwi czy tam filarów falowały jak falgi na wietrze. hahaha potem wrzucilem drugiego ald52
i bylo mocno juz bo w pewnym momencie za cholere nie moglem wyjsc z budynku.
wszystko zaczelo sie zlewac w jedną calosc
an chwile stanalem i zapokmnialem gdzie jestem kim jestem i co tu robie. na sile staralem sie znalesc punkt zaczepienia jakis. zaczalem oddychac i sie uspokajac bo przeciez znam sie na tym i dam rade. i nagle faza zeszła no prawie calkiem.
wyszedlem z budynku doszedlem do drogi i BUM
znowu.
smialem sie. ulica pieknie falowala i tryskala kolormi. drzewa ladnie polyskiwaly, doszedlem do domu. siedzialem przy lapku. wsszytsko falowlao i pulsowalo. ciezko bylo cos napisac.
patrze mam 2 1p-LSD i 1ald52 wiec hop wszystkie trz na raz.
dlugo tp nie trwalo. 15min i juz moc zaczela narastac.
koory intensywniejsze glebsze. wsszytsko falowalo znacznie mocniej i szybciej. firanka tanczyla w kolorach. kafelki byly piekne. klecalem i dotykalem ich widzialem tam rzeki amazonki i ludzi a lodkach. mowili cos. schody n akorytarzu mam z takiego kamienia w biale kamyki. kazdy kamyk byl innego koloru i 3D. w lustrze pieknie. poszedlem specjlanie sprawdzic twarz i pobawic sie ryjem. mimika twarzy haha. super.
potem faza nabrala niezlej mocy ze juz nawet nie moglem pisac na lapku bo literki zawijaly sie w jednolita mase z fraktali w kolorach. na dloniach mialem jakies wzory matematyczne, pierwiastki ulamki. z faelek fugi lataly po pokoju .
po 2h polozylem sie w kime i zasnalem moze w 15min.
Rano lekka faza jeszcze i obraz falowal.
Jest ok.
Fajna rzecz
Czytam, że jeden dzień Ci z głowy wyleciał. Ktoś z Was też stracił parę godzin? Mi się tak zdarzyło niejednokrotnie. Raz miałem srogi podkład z alkoholu to można się tym tłumaczyć, ale kilka razy parę godzin wyleciało mi z życia (przy dawkach 200+mcg), pamiętałem tylko wejście i ogromną śmiechawę, potem ciemno, a jak wróciła mi świadomość to po zerknięciu na zegarek 5h zeszło. Z tych 5h pamiętam tylko elementy. Sytuacja miała miejsce z ALD-52, z 1p-LSD nie kosiłem takich dawek i wszystko pamiętam. Skąd się to bierze, da się temu zaradzić?
Chyba taka specyfika tej substancji. U mnie również nastąpiło upośledzenie pamięci krótkotrwałej w znacznym stopniu i kojarzenia pewnych faktów, np: zgaszone światło w pokoju, a ja nie mogę znaleźć włącznika.(Chodź wiedziałem gdzie mniej więcej jest)
Dodam że po LSD nie było tego typu akcji.
wszystko wyglądało niby tak samo, ale jakoś zupełnie inaczej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.