Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 193 / 0
Tak, normalny. W porównaniu do obecnych Kardio-Karaczy, Klef jest naprawdę lajtowy :D

Ciasteczko to z kolei waga ciężka klasa dojebana %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 299 / 8 / 0
No, wyjebuje z butów, tyle że ja w zasadzie nie ćpam, okazyjnie. Dobrze, że kreski fetowej nie pociągnęłam bo by mnie zmiotło :old:
Oni patrzą z pogardą na każdy mój wyskok, się klepią po czołach.
Idę z podniesioną gardą, na złość - nie wiem co to pokora.
  • 5788 / 1186 / 43
Ostatnio poszło tesstowo "setka" kryształu iv.
Około 100mg w 2ml wody. Podane szybko, od razu.
Powiedziałem, przyciskając chusteczkę - "dupy nie urywa".
Ale samo działanie trzymało z 5-6 godzin. Aż musiałem klona zjeść.
Z dwojga gówna lepsze jest 4cmc.
Dożylnie tutaj wybrałbym dawkę 200mg/ 2ml wody. Wtedy powinno być fajnie.
Z tymi " cmc" już się trochę się znam. I jakoś ich nie kupuję. Wolę chałupniczy metkatynon.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5124 / 889 / 0
To strasznie żre. Tez bym wolal juz ten metkat.

3cmc ostatnio libidowskei sorty trafilem. Chwala ! Ale na nast moralniaki jakie zwierze.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 581 / 74 / 0
Pamiętam, jak ludzie pienili się na temat tych ketonów z grupą chlorową. Było notorycznie o tym, że CMC to gówno, że jedzone gramami w ogóle nie klepie. Kompletnie nie rozumiem takiego pierdolenia. Po co, biorąc klefa, podporządkowywać swój empiryzm wcześniejszym doświadczeniom z 3-MMC i 4-MMC? Jakkolwiek nielegalne już mefedron i metafedron potrafiły robić cudnie, klefedron jest dragiem naprawdę godnym uwagi. Ja po zjedzeniu "połówki" (czytaj: 0,35-0,4 g) na raz (klefedron niestety ekonomiczny nie jest) doznaję pięknych efektów wizualnych (rozmyty obraz, mgła) i euforii psychiczno-cielesnej. Jest się dużo mniej pobudzonym niż po starych katynonach, nie ma nachalnej empatii i nie ma dramatycznych zwałów. Ot, rano wstaję, wysmarkuję skrzep krwi, wtryskuję do nosa ksylometazolinę i flutykazon (Fanipos 50 μg/ml) i mogę normalnie funkcjonować.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 5124 / 889 / 0
Ostatnio miałem posiadówkę z 3 cmc i po gramie okolo mialem ładne juz cienie w pokoju, itp. lekka psychodela.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 195 / 5 / 0
Nie ma przeciwwskazań żeby w czasie latania na 3CMC pomiędzy sniffami brać ksylometazoline na odetkanie nosa?
  • 201 / 64 / 0
Jest. Obkurcza naczynia krwionośne. Kup strzykawę 5 ml i płukaj miedzy strzałami nos. To co sie mialo wchlonac, sie wchlonelo reszta pojdzie do zoladka. Nie trzymaj betonu w nosie bo to glupota. Po sesyjce przemycieciepla woda z sola plus nasmarowanie kremem nivea (tlustym).
HERBU BAKALI vel NACIĘTA MAKÓWKA
  • 124 / / 0
Dziwna substancja lekko poprawia nastrój lekko pobudza przy większych dawkach euforii wciąż brak a zamiast jej wchodzi ostry oczopląs
odkurzacz całkiem dobrze się trzyma przy pomocy wody morskiej widać mocno ućpanie ale wszystko się ogarnia bez większego problemu libido niskie
nie wiem czy to ma znaczenie ale w moim organizmie cały czas przesiaduje klon może to on jest przyczyną nie pełnego działania?
  • 1876 / 193 / 0
klon na pewno bardzo mocno spłyca i maskuje doznania jak i potencjał

Aczkolwiek warto też żebyś poczytał opinie na temat 3CMC z źródła z którego je bierzesz
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.