Chociaż na mnie Diazepam działa aktywizująco, wcale mi się nie chce po nim spać.
Cholera wie ile trzeba by wziąć na sen.
Na to wolę Xanax, a w ogóle to chyba specjalnie na sen masz Etizolam.
Chociaż założę się, że one wszystkie i tak bledną przy Mirtazapinie
Do dupy nie chce pakować bo to pedalski zwyczaj
Jak długo, mając na uwadze długie półtrwanie diazepamu, będzie mnie trzymać?
Czy jutro np, w południe będzie widać po mnie? Dodam, że teraz się czuję właściwie trzeźwo może wyrobiłem tolerancję browarami ale 60 mg rolek to nie mało (ostatnie 10 mg z 10 min temu), wszystko podjęzykowo poza 2 które pogryzłem i zapiłem.
Jutro będę na fazie dalej ?
scalono - aire
Zjadłem wczoraj całą paczkę, miało stanąć na 5 tabletkach.
Pamiętam co prawda wyciskanie każdej piguły z blistra, gorzej z końcówką wieczoru nawet nie wiem kiedy zasnąłem, ale do łóżka dotarłem
Czyli przy nikłej tolerancji zjadłem 100mg diazepamu, rano wstałem nadal czuję czilout, wiadomo jak długo (orientacyjnie) ta substancja będzie odczuwana w organizmie po takiej dawce ?
scalono - aire
[DO MODA- O SCALENIE]
tak więc wczoraj opierdoliłem boxa rolek (100 mg diazepamu)
poprawiłem paroma piwami i było średnio- lekka euforia lepsze samopoczucie itp ale nie wiem czy katalizatorem tegoż nie było ściągnięte w międzyczasie wiadro. No i senność, zapiłem kawką z ciśnieniowego siekierka.
Tolerancja jaką posiadam to 3 mg alprazolamu w tym i 2 mg w zeszłym tygodniu więc raczej tolerka na bzdz niska.
Także ten... rolki to słabe benzo, aczkolwiek po całej paczce w 1 wieczór czyli 100 mg diazepamu czułem się serio spoko lepiej niż po alprze.
co prawda doprawiłem wiadrem.
ale i tak 100 mg rolek > 2 mg alprazolamu
biorąc pod uwagę proporcje, to alpra wygrywa (benzo mercedes podobno)
jak żarłem zolpidem ojebałem cały blister pamiętając jedynie 2 pierwsze pillsy, także zolpidem przy benzo to kibel.
waląc 100 mg rolek z kilkoma mocnymi piwami (na mojego expa / tolerkę to kosmosfchuj) ogarniałem wszystko (zero przypau, nocnych telefonów itp)
natomiast pół blistra zolpidemu z kilkoma piwami przupau fchui
dodam, że z bzdz + alko najbardziej przypałowy mix to alpra + alko (nawet klony z alko dla mnie były na ogarze).
natomiast rolki z alko wypadły (w moim przypadku, nie gwarantuję że i u innych jakby co) zajebiście, amnezja jedynie końcówki wieczora.
wiem tym samym, że w benzosy się nie wpierdolę, gdyż na mnie szału nie robią, skoro 100mg relanium przy prawie 0 tolerce dało zwyłky chillout.
lepiej więcej sqna przypalić i zapić piwkiem <3
co prawda w/w rolki poprawiłem także wiadrem, więc dopuszczam możliwość że zbyt duza ilość benzo osłabiła działanie mj ( u mnie priorytetowe) w związku z czym zjebałem proporcje.
rolki już pierdole następnym razem max 0.5 afobamu + wiadro (wcześniej też waliłem wiadra na 1.5 alpry co stłumiało mj w chuj i wypadało niekorzystnie na rzecz mj)
wniosek: przy mixach banzo + mj, lepiej dać poniżej standardowej dawki benzo (np. 5 mg rolek lub 0,5 alpry w obu przypadkach bez alko), do tego standardowa dawka mj lub w sumie większa (w sensie 2 lufki / 2 wiaderka) - zapowiada się że to jest mix doskonały.
ponieważ zbyt dużo benzo gasi zieloną fazkę.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/trafiloimsie.jpg)
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną
Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/10_lat_dla_producenta.jpg)
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok
Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/5514.jpg)
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]
Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.