Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 181 / 22 / 0
Farmie ogarnij sie ze zrodlami bo jak tu moderacja wpadnie to nie bedzie litosci (zrodla tycza sie tez nootropow)
To co podales nigdy na oficjalny rynek nie wejdzie.
ktos tam sobie moze handlowac przez neta. Ja pisalem o duzych sklepach, stacjonarnych sklepach i aptekach.
tam takich wynalazkow nie znajdziesz.

pomysl skoro nikt nie zdelegalizowal agmatyny czy geranium to czemu tego nie ma:)
Takie jest zalecenie i sklepy grzecznie to wycofały.
na necie kupiusz obie substancje, ale czy na pewno to bedaie to?
przesledz posty - w wiekszosci przypadkow odradza sie tak skomplikowane zestawy.

Co do innych porad pisałem parenascie dni temu.
byłem w sklepie i pani zamiast tauryny chciala dac tyrozyne. Zamiast tryptofanu proponowano mi skomplikowane mieszanki gdzie bylo 10 proc tryptofanu.
tylko, ze to nie zmienia faktu, że w 1 na 5 sklepow trafisz umatego chłopaktory Ci pomoze i da to czego szukasz. na Gornym slasku z 5 sklepow 1 ma profesjonalna obsluge ktora Ci wszystko doradzi i rozpisze. jaki bylem zaskoczony jak mi przytargali lecytyne, tauryne, 5htp i zestaw treca z tyrozyna jako najbardziej oplacalny zestaw do pracy, przy czym 5htp doradzil brac po pracy dla lepszego zrelaksowania sie. ba nawet choline maja, tylo w ich swiecie to nie jest tak przydatne, ale jak chce to mi numer zotawil i do 3 dni bedzie miec informacje od przedstawicieli i pomoze z oferta.
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 299 / 8 / 0
Brainnn ja w sklepie zapytałam o 5htp. Pan zapytał w jakim celu etc. Powiedziałam, że głównie chodzi mi o wspomaganie snu, bo sama melatonina nie dała efektu. Pan mi powiedział o tryptofanie i działaniu na poszczególne osoby. Gadka się tak rozwinęła, że przeszło do przewodu pokarmowego, GABA.
Wstrzymałam się z zakupem, ale po odstawieniu depresantów wraca bezsenność, więc chcę spróbować z 5htp,chyba że tryptofanu poszukać czystego o którym wspomniałeś?
Nie mogę sobie poradzić z zaburzonym snem, co przekłada mi się na tryb niechcenia i wyjeby na wszystko :-/
Oni patrzą z pogardą na każdy mój wyskok, się klepią po czołach.
Idę z podniesioną gardą, na złość - nie wiem co to pokora.
  • 0 / / 0
Czy można łączyć noopteta z aniracetamem+ cholina? Czy ktoś próbował już takiego mixu i może się wypowiedzieć?
  • 96 / 11 / 0
Jak by nie patrzeć, medytacja to też pewnego rodzaju doping mózgu. Jakie płyną zalety z medytacji prócz lepszej koncentracji i jak to robić żeby było skuteczne, ktoś obeznany w temacie medytowania mógłby się wypowiedzieć ?
Uwaga! Użytkownik Kluposz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3454 / 1116 / 0
Technik jest tyle ilu użytkowników, kwestia dopasowania sobie odpowiedniej.

Większe poczucie samorealizacji, uspokojenie umysłu, zwiększenie uważności, czujności.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 2 / / 0
Witam
Mam 19 lat dziewczyna na studiach ;) Niedawno zamówiłam Sulbutiamine , próbkę noopeptydu 15mg i huperzine A . Po pierwszej dawce sulbutiaminy 700 mg + mleko zero efektow , drugie pojescie 1200 mg + olej brak , trzecia dawka 3g + olej to samo . Po ,,przetestowaniu " sulbutiaminy czas na noopeptyd - totalny brak .. rowniez zero z huperzina . :#:
Zastanawiam sie co ze mna nie tak ze nawet noopept nie dziala :( to byl moj pierwszy raz z noopeptami .Mam ogolem ,,spustoszaly "organizm , na codzien biore letrox na niedoczynnosc tarczycy , mam hypoestrogenizm praktycznie brak ,mocna kawa nie dziala na mnie a wrecz nawet lepiej mi sie spi :-D ogolem to mam chyba lekka depresje, niskie lipido, mam problemy z komunikacja miedzyludzka.
zastanawiam sie czy co kolwiek moze by na mnie zadzialalo.Myslalam nad fenylopiracetamem? Czy cos innego w moim przypadku? Nie chce za duzo kasy przepuszczac w bloto :rolleyes:
  • 181 / 22 / 0
29 marca 2017LorenMike pisze:
Brainnn ja w sklepie zapytałam o 5htp. Pan zapytał w jakim celu etc. Powiedziałam, że głównie chodzi mi o wspomaganie snu, bo sama melatonina nie dała efektu. Pan mi powiedział o tryptofanie i działaniu na poszczególne osoby. Gadka się tak rozwinęła, że przeszło do przewodu pokarmowego, GABA.
Wstrzymałam się z zakupem, ale po odstawieniu depresantów wraca bezsenność, więc chcę spróbować z 5htp,chyba że tryptofanu poszukać czystego o którym wspomniałeś?
Nie mogę sobie poradzić z zaburzonym snem, co przekłada mi się na tryb niechcenia i wyjeby na wszystko :-/
prowadzi ktos to odstawianie czy z dnia na dzien ?
Odstawiasz to z uzyciem czegos ?
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 299 / 8 / 0
Odstawiłam zmniejszając dawki. Żadnych benzo etc. Nie chcę już się w nic wkręcić.
Biorę amitryptyline przed snem, ale po odstawce wenli i paro mam znowu problem ze spaniem straszny :/
  • 181 / 22 / 0
Fene jest na urlopie - podbij, ze problem jest dosc spory, może doradzi dorazne wyjscie. Niektóre rady moga namieszac wiecej niż pomóc.
  • 299 / 8 / 0
Dzięki, mam nadzieję, że w końcu da się uregulować sen. Brak mi już pomysłów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.