Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 79 / 5 / 0
2-(N-metoksy-N-metyloamino)-1-(2-metoksyfenylo)propan-1-on

Witam,

nie wiedziałem gdzie taki wątek umieścić ponieważ nie mogłem znaleźć o tym żadnych informacji. Znajomy ostatniego czasu coś wspominał o bardzo dobrym zamienniku 4mec( i podobnych substancij) który ma wejść po delegalizacji na nasz rynek. Niby nazwy się to DOMC. Jest niby porównywalne do 4mmc. Słyszał coś ktoś o tym ? Nie wiem czy można zamieszczać fotki do substancji jak coś proszę moderatora o usunięcie fotki substancji.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2014 przez koljaczek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 438 / 6 / 0
Nie słyszalem jeszcze przenigdy o takim związku .
Albo chwyt marketingowy , albo jakiś dziwotwór orto-dimetylo-metkatynon ;)
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 19 / 2 / 0
Znalazłem wzór tego bk:

2-(Methoxy-methyl-amino)-1-(2-methoxy-phenyl)-propan-1-one
http://i.imgur.com/lnu0sW5.jpg

Więcej info o związku na http://www.bluelight.org/vb/threads/719 ... opan-1-one
  • 48 / / 0
bumpuje temat

ktoś coś testował?
  • 143 / 5 / 0
Czy to jest legalne?
"Prob­le­mem nie jest to że zażywasz nar­ko­tyki, up­ra­wiasz ha­zard, oglądasz te­lewizję, czy grasz na kom­pu­terze. Prob­lem jest kiedy już mu­sisz to robić." :old:
  • 1674 / 106 / 0
pojawilo sie poza granicami PL/
moze ktos cos ?
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 5 / 0
Jest u jednego europejskiego vendora, miał ktoś styczność??
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.