Witam,
nie wiedziałem gdzie taki wątek umieścić ponieważ nie mogłem znaleźć o tym żadnych informacji. Znajomy ostatniego czasu coś wspominał o bardzo dobrym zamienniku 4mec( i podobnych substancij) który ma wejść po delegalizacji na nasz rynek. Niby nazwy się to DOMC. Jest niby porównywalne do 4mmc. Słyszał coś ktoś o tym ? Nie wiem czy można zamieszczać fotki do substancji jak coś proszę moderatora o usunięcie fotki substancji.
Albo chwyt marketingowy , albo jakiś dziwotwór orto-dimetylo-metkatynon ;)
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods
. Primum non nocere
2-(Methoxy-methyl-amino)-1-(2-methoxy-phenyl)-propan-1-one
http://i.imgur.com/lnu0sW5.jpg
Więcej info o związku na http://www.bluelight.org/vb/threads/719 ... opan-1-one
ktoś coś testował?
moze ktos cos ?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.