Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 879 / 192 / 5
[ external image ]

Praska cwr z z zeszłego tygodnia. Słabe 6/10 jeśli chodzi o Browna. Jak na heroinę to mocne 3.

Przy tolerancji utrzymującej się od kilku miesięcy na poziomie 1000-1400mg morfiny iv dziennie, po 2cwr miałam problem z podniesieniem się z podłogi.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 143 / 3 / 0
Wrocław.

Usunięto niedozwoloną treść. Klepsydra
  • 1 / / 0
Orientuje sie ktos jak to wygląda w Gorzowie wlkp??

usunięto nieodpowiednią treść - WRB
C21H23NO5
  • 33 / 1 / 0
Dobre pytanie.... Co z WROCŁAWIEM??? :wall:

26 lutego 2017madelineusher pisze:
Wrocław.

Uwaga! Użytkownik maslany7878 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12816 / 2493 / 0
Wrocław do drugie po Warszawie heroinowe miasto w Polsce.
  • 443 / 55 / 0
24 lutego 2017Aaki pisze:
Ktoś się orientuje w Łodzi?
Proponują mi partię z tego właśnie miasta i zastanawiam się czy brać.
Jak chcesz dostac mocno chrzczony towar i malo to bierz z łodzi. Tam to daja polowe mniej i jeszcze slabe.
  • 443 / 55 / 0
03 marca 2017maslany7878 pisze:
Dobre pytanie.... Co z WROCŁAWIEM??? :wall:

26 lutego 2017madelineusher pisze:
Wrocław.

We wro to maja tylko ci co sobie dla siebie przywioza. Jak puszczaja dalej to ciach dosypka i leci dalej. Niewiele warte zreszta.
  • 443 / 55 / 0
26 lutego 2017Klepsydra pisze:
[ external image ]

Praska cwr z z zeszłego tygodnia. Słabe 6/10 jeśli chodzi o Browna. Jak na heroinę to mocne 3.

Przy tolerancji utrzymującej się od kilku miesięcy na poziomie 1000-1400mg morfiny iv dziennie, po 2cwr miałam problem z podniesieniem się z podłogi.
Podobny towar bralem. Zrobie zdjecie w wolnej chwili, dzisiaj to juz pora spac.
  • 879 / 192 / 5
Od wczoraj leci już nowy sort na Pradze.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 24 / 2 / 0
Powiem wam, że w Katowicach nie ma browna wcale, chyba że prywatny import jak ja z Pragi. Parę miejsc zwiedziłem, ciekawostka udało mi się ogarnąć kiedyś materiał w Zakopanem. Zajęło to parę godzin ale się dało. Cena normalna, ilość w porządku. Aha, tak dla ludzików to powiem, że ćwiartek się już nie kupuje od paru lat tylko sztuki na Wawie. Sztuka to od 0,17 do 0,22 grama. Cena 40-50 złoty, większość po 40 zł, choć nowi płacą 50 ;-)
Każdy ma prawo do szczęścia, nie każdy ma szczęście do prawa.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.