Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Praska cwr z z zeszłego tygodnia. Słabe 6/10 jeśli chodzi o Browna. Jak na heroinę to mocne 3.
Przy tolerancji utrzymującej się od kilku miesięcy na poziomie 1000-1400mg morfiny iv dziennie, po 2cwr miałam problem z podniesieniem się z podłogi.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Usunięto niedozwoloną treść. Klepsydra
usunięto nieodpowiednią treść - WRB
26 lutego 2017madelineusher pisze: Wrocław.
24 lutego 2017Aaki pisze: Ktoś się orientuje w Łodzi?
Proponują mi partię z tego właśnie miasta i zastanawiam się czy brać.
03 marca 2017maslany7878 pisze: Dobre pytanie.... Co z WROCŁAWIEM??? :wall:
26 lutego 2017madelineusher pisze: Wrocław.
26 lutego 2017Klepsydra pisze: [ external image ]
Praska cwr z z zeszłego tygodnia. Słabe 6/10 jeśli chodzi o Browna. Jak na heroinę to mocne 3.
Przy tolerancji utrzymującej się od kilku miesięcy na poziomie 1000-1400mg morfiny iv dziennie, po 2cwr miałam problem z podniesieniem się z podłogi.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.