Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Po jakiś 2 godzinach zaczełem mieć jakieś wizje jak bym przemieszczał sie po jakiś dziwnych miejscach typu lasy jakies tunele dziwne głosy i wogole oO . ogolnie zdziwiłem się ponieważ jadlem dropsy 3 dzien z rzędu i nie mialem takiej bani jak dzisiaj :D jaka substancja mogła spowodować taki trip bo po prostu nie mogłem uwierżyc w to co sie dzieje
Kiedyś też po mixie z alko i mj miałem mocne wizualne loty, totalny nieogar, więc łączę się z Tobą ;d ale to chyba nic złego, nie? :D
19 stycznia 2017thcon22 pisze: A mógłby ktoś wyjaśnić dlaczego ogólnie tak sie mieli gębą po dropsach?
Benzo?
Dropsiwo przypuścmy 200mg MDMA, rzucam pół, godzinkę-półtore później następne pół i kilka godzin później znów pół (nieraz szła jeszcze 4ta dorzutka). Na następny dzień ogromne zejście (przeważnie mieszam to ze sporą ilością alko i baki).
Ciężko mi się opanować i przez to piękne uczucie, gdy już działam w temacie, lubię wykorzystać ten potencjał jak najbardziej...
Z tego co wiem, trzecia i następne dorzutki są dużo bardziej neurotoksyczne i szkodliwe, prawda?
Jeśli tak, to jakim cudem jeszcze nie popaliło mi styków?
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
I przede wszystkim know your dose know your source :-)
Zarzuciłem połówkę, po 30-40min wjechał błogostan (trzymał z 3-4h), rekalsik, dotyk mega, całowanie super... ALE SPĘDZIŁEM WRAZ Z 'X' CAŁĄ IMPREZĘ SIEDZĄC I OGLĄDAJĄC WIXE zamiast tańczyć :(
Nawet poszliśmy zarzucić po linii czegoś ala 3cmc - włączyło tylko gadkę bardziej, nie dało chęci wyjścia na parkiet.
Jakies rady?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.