Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Po jakiś 2 godzinach zaczełem mieć jakieś wizje jak bym przemieszczał sie po jakiś dziwnych miejscach typu lasy jakies tunele dziwne głosy i wogole oO . ogolnie zdziwiłem się ponieważ jadlem dropsy 3 dzien z rzędu i nie mialem takiej bani jak dzisiaj :D jaka substancja mogła spowodować taki trip bo po prostu nie mogłem uwierżyc w to co sie dzieje
Kiedyś też po mixie z alko i mj miałem mocne wizualne loty, totalny nieogar, więc łączę się z Tobą ;d ale to chyba nic złego, nie? :D
19 stycznia 2017thcon22 pisze: A mógłby ktoś wyjaśnić dlaczego ogólnie tak sie mieli gębą po dropsach?
Benzo?
Dropsiwo przypuścmy 200mg MDMA, rzucam pół, godzinkę-półtore później następne pół i kilka godzin później znów pół (nieraz szła jeszcze 4ta dorzutka). Na następny dzień ogromne zejście (przeważnie mieszam to ze sporą ilością alko i baki).
Ciężko mi się opanować i przez to piękne uczucie, gdy już działam w temacie, lubię wykorzystać ten potencjał jak najbardziej...
Z tego co wiem, trzecia i następne dorzutki są dużo bardziej neurotoksyczne i szkodliwe, prawda?
Jeśli tak, to jakim cudem jeszcze nie popaliło mi styków?
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
I przede wszystkim know your dose know your source :-)
Zarzuciłem połówkę, po 30-40min wjechał błogostan (trzymał z 3-4h), rekalsik, dotyk mega, całowanie super... ALE SPĘDZIŁEM WRAZ Z 'X' CAŁĄ IMPREZĘ SIEDZĄC I OGLĄDAJĄC WIXE zamiast tańczyć :(
Nawet poszliśmy zarzucić po linii czegoś ala 3cmc - włączyło tylko gadkę bardziej, nie dało chęci wyjścia na parkiet.
Jakies rady?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.