Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
W domu jak zwykle syf a w budzie same zaległości
Wszyscy mi robią gnój, wszyscy mnie kurwa nienawidzą
wszyscy przeciwko mnie, a ja się całym światem brzydzę !!!
Tak jak koleżanka wyżej napisała, albo ampułki (chociaż to chujowy pomysł bo trza by ich sporo pierdolnąć, w sumie zależy od Twojej tolerancji) albo najlepiej to rozpuścić kapsułki (obowiązkowo Poltram! Bo Tramal się chujowo rozpuszcza) i już.
chyba dalem za malo bo nic mi nie dalo :(
kerouac pisze: jak bylem na detoksach to ludzie opowiadali ze walili kropelki i nie bylo problemu
Abstrahując od innych pływających tam świństw...
no_future_punk! pisze: jak macie butelke 10ml . ile powinienem wziac z tego zeby miec zajebiscie ??? 1 ml jest 100mg tramadolu ............. wiec powinienem jebnac pol butelki na raz /??
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.