Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
W domu jak zwykle syf a w budzie same zaległości
Wszyscy mi robią gnój, wszyscy mnie kurwa nienawidzą
wszyscy przeciwko mnie, a ja się całym światem brzydzę !!!
Tak jak koleżanka wyżej napisała, albo ampułki (chociaż to chujowy pomysł bo trza by ich sporo pierdolnąć, w sumie zależy od Twojej tolerancji) albo najlepiej to rozpuścić kapsułki (obowiązkowo Poltram! Bo Tramal się chujowo rozpuszcza) i już.
chyba dalem za malo bo nic mi nie dalo :(
kerouac pisze: jak bylem na detoksach to ludzie opowiadali ze walili kropelki i nie bylo problemu
Abstrahując od innych pływających tam świństw...
no_future_punk! pisze: jak macie butelke 10ml . ile powinienem wziac z tego zeby miec zajebiscie ??? 1 ml jest 100mg tramadolu ............. wiec powinienem jebnac pol butelki na raz /??
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.