Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 19 / 2 / 0
pewnie usuniecie wątek ale przynajmniej mi odpowiedzcie :) czy poltram w kropelkach moge podac sobie dozylnie ? ile powinienem wziac ? rozrabiac to z czyms ? czy pomysl zeby 500mg Poltramu zmieszac z 0,5 wody i puknac sobie 1 centa jest dobry ?? :)
Wczoraj doszedłem do wniosku, że nie ma dla mnie już przyszłości
W domu jak zwykle syf a w budzie same zaległości
Wszyscy mi robią gnój, wszyscy mnie kurwa nienawidzą
wszyscy przeciwko mnie, a ja się całym światem brzydzę !!!
  • 31 / 1 / 0
nie da rady stary, krople mają za dużo dodatków smakowych i innych wypełniaczy, w najlepszym razie wypali Ci żyły od środka :) a z resztą po co, przecież są ampułki. no i ostatecznie z kapsuły można wysypać i zrobić z aqua pro iniectione. no ja bym nie ryzykowała, ale jak lubisz ryzyko... jak spróbujesz to daj znać.
Uwaga! Użytkownik politoksynarkonautka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 25 / 0
Nie radzę... W kroplach jest mentol - SILNIE DRAŻNIĄCA substancja.

Tak jak koleżanka wyżej napisała, albo ampułki (chociaż to chujowy pomysł bo trza by ich sporo pierdolnąć, w sumie zależy od Twojej tolerancji) albo najlepiej to rozpuścić kapsułki (obowiązkowo Poltram! Bo Tramal się chujowo rozpuszcza) i już.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 2 / 0
dzieki za info..... ale za pozno bo i tak przyjebalem....
chyba dalem za malo bo nic mi nie dalo :(
  • 168 / 2 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: kerouac »
jak bylem na detoksach to ludzie opowiadali ze walili kropelki i nie bylo problemu
  • 19 / 2 / 0
jak macie butelke 10ml . ile powinienem wziac z tego zeby miec zajebiscie ??? 1 ml jest 100mg tramadolu ............. wiec powinienem jebnac pol butelki na raz /??
  • 31 / 1 / 0
przecież to zależy od Twojej tolerancji. przecież sam najlepiej wiesz, ile Ci potrzeba. przecież nie bierzesz pierwszy raz w życiu, więc o co chodzi, men? każdy bierze ile lubi. gdybyś nie wiedział ile miligram jest w 1 mililitrze, to jeszcze zrozumiałabym sens pytania, ale skoro wiesz... no chyba, że nie wiesz ile kropli = 1 ml ale jak masz jakąś pompkę pod ręką to sobie zdejmij ten korek i odmierz pompką. a jak nie to przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączoną do opakowania (tam jest napisane), bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
Uwaga! Użytkownik politoksynarkonautka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 2 / 0
to moze bezposrednio pytanie do 'politoksynarkonautka' / jakbys nigdy nie walil tramadolu to ile centow wjebalbys do strzylawki zeby poczuc blogostan i czy mieszalbys to z czyms.... sory ale poltram kupilem pierwszy raz.
  • 494 / 26 / 0
kerouac pisze:
jak bylem na detoksach to ludzie opowiadali ze walili kropelki i nie bylo problemu
A mój bardzo dobry kolega - 100 % prawda - niecałą godzinę po iniekcji przypierdolił głową w śmietnik na PKS-ie w drodze na szkolenie dosyć ważne. Padaczka.
Abstrahując od innych pływających tam świństw...
  • 494 / 26 / 0
no_future_punk! pisze:
jak macie butelke 10ml . ile powinienem wziac z tego zeby miec zajebiscie ??? 1 ml jest 100mg tramadolu ............. wiec powinienem jebnac pol butelki na raz /??
W łeb się najpierw jebnij.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.