>pamiec dlugotrwala
>niweluje depresje
Interesuja mnie konkrety co jest w tej substacji innego niz w innych lekach nootropowych.
Ostry215 pisze:Interesuja mnie konkrety co jest w tej substacji innego niz w innych lekach nootropowych.
https://en.wikipedia.org/wiki/Oxiracetam
Na dole masz kilka zrodel.
ja odnalazlem pare gram. Detox znow przede mna wiec pewnie nie omieszkam zarzucic znowu.
Nie mam pojecia co to za receptor:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Receptor_AMPA
Oxi go pozytywnie pobudza.
Jako że pierwsze trzy rozpuszczają się w tłuszczach mam zamiar rozpuścić je w tranie, celem lepszej przyswajalności owych produktów.
Czy ktoś z Was stosował podobne rozwiązanie, czy to mija się z celem. ?
Pozdrawiam
Pytam się o pomysł z rozpuszczeniem tych cudów w tranie.
10 stycznia 2017Dreamcatcher pisze: Kupiłem oxi-, ani-, prami- racetamy, oraz noopept w formie pudru.
A działanie przeciwdepresyjne to PRAWDOPODOBNIE upregulacja receptorów dopaminowych (pewnie rodzina D2), ale myślę, że działanie może być jeszcze ciekawsze.
Bardzo niedoceniany nootrop.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Koszty mnie ograniczają niestety. Robię sobie zadania z chemii i nic nie kojarzę jaki wzór użyć itd. zero skupienia i pamięci, to co inni robią 5 min ja robię pewnie z 20.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.