>pamiec dlugotrwala
>niweluje depresje
Interesuja mnie konkrety co jest w tej substacji innego niz w innych lekach nootropowych.
Ostry215 pisze:Interesuja mnie konkrety co jest w tej substacji innego niz w innych lekach nootropowych.
https://en.wikipedia.org/wiki/Oxiracetam
Na dole masz kilka zrodel.
ja odnalazlem pare gram. Detox znow przede mna wiec pewnie nie omieszkam zarzucic znowu.
Nie mam pojecia co to za receptor:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Receptor_AMPA
Oxi go pozytywnie pobudza.
Jako że pierwsze trzy rozpuszczają się w tłuszczach mam zamiar rozpuścić je w tranie, celem lepszej przyswajalności owych produktów.
Czy ktoś z Was stosował podobne rozwiązanie, czy to mija się z celem. ?
Pozdrawiam
Pytam się o pomysł z rozpuszczeniem tych cudów w tranie.
10 stycznia 2017Dreamcatcher pisze: Kupiłem oxi-, ani-, prami- racetamy, oraz noopept w formie pudru.
A działanie przeciwdepresyjne to PRAWDOPODOBNIE upregulacja receptorów dopaminowych (pewnie rodzina D2), ale myślę, że działanie może być jeszcze ciekawsze.
Bardzo niedoceniany nootrop.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Koszty mnie ograniczają niestety. Robię sobie zadania z chemii i nic nie kojarzę jaki wzór użyć itd. zero skupienia i pamięci, to co inni robią 5 min ja robię pewnie z 20.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.