Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SweetVanilla »
dxm
Ostatnio zmieniony 16 października 2007 przez SweetVanilla, łącznie zmieniany 1 raz.
Slyszałeś ? Spadające gwiazdy są dobrą wróżbą, więc wypowiedz życzenie, kiedy patrzysz w lustro...
  • 58 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Drug-on »
[quote="newbe"]
@Drug-on, czemu tak namiętnie pytasz o tatarak ?czyżby on był twoim perfekcyjnym dragiem ?]
Heh, nie, nie próbowałem nawet jeszcze go. Ale pytam bo wszystkie dragi już jako tako znam i wiem że raczej każdy ma jakąś wadę zasadniczą. A wczoraj dowiedziałem się o tym że tatarak działa a o nim jeszcze nic nie wiem i chciałbym się dowiedzieć wszystko, tylko że wiem że mało kto go próbował a wiem że Adam go próbował.
  • 261 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: muertogatito »
[quote="SolidSnake"]
Tylko po DXM nie da sie seksu uprawiać ! Normalnie człowiek jest jak z drewna ]

a właśnie, że się da.
810 stawek dziennych za to!
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Drug-on pisze:
newbe pisze:
@Drug-on, czemu tak namiętnie pytasz o tatarak ?czyżby on był twoim perfekcyjnym dragiem ?]
Heh, nie, nie próbowałem nawet jeszcze go. Ale pytam bo wszystkie dragi już jako tako znam i wiem że raczej każdy ma jakąś wadę zasadniczą. A wczoraj dowiedziałem się o tym że tatarak działa a o nim jeszcze nic nie wiem i chciałbym się dowiedzieć wszystko, tylko że wiem że mało kto go próbował a wiem że Adam go próbował.
Też próbowałem tataraku. Wypiłem wywar z chyba 30g(sporo bo zalecają z 10 robić) i nie podziałało ani troszkę. Smakuje jak azbest z benzyną i okropnie rzygać się chce po nim więc nie polecam...
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 58 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Drug-on »
muertogatito pisze:
SolidSnake pisze:
a właśnie, że się da.
Z punktu widzenia dziewczyny seks polega na z goła czym innym.. ;) Dla mnie (chłopaka) to nierealne. :) Ale uważam to za zaletę, w końcu od czasu do czasu trzeba utrzymać libido na wodzy. :)
  • 261 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: muertogatito »
Drug-on pisze:
muertogatito pisze:
SolidSnake pisze:
a właśnie, że się da.
Z punktu widzenia dziewczyny seks polega na z goła czym innym.. ;) Dla mnie (chłopaka) to nierealne. :) Ale uważam to za zaletę, w końcu od czasu do czasu trzeba utrzymać libido na wodzy. :)
jak piszę, że sie da to znaczy że i ja i on byliśmy na dxm. Da się. ;]
810 stawek dziennych za to!
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Da się da. Nawet kiedyś nieświadomy tego co robię zwaliłem sobie konia. Sami wiecie, że człowiek po orgaźmie ma pewien "przesyt" seksem. Ja czułem obrzydzenie do siebie i obspermionej ręki. Chujowa sprawa. A fujjjjj, lepiej sobie wkręcić jakieś boskie fazy
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Panzerfaust »
Osobiście głosuję na szałwię.

Chociaż wiem że nie jest raczej narkotykiem dla ludzi o rozwijającej się/słabej psychice i niezrównoważonych. :O
[b]As nigdy nie odmawia w słusznej sprawie![/b]

[url=http://www.skyscrapercity.com/]SkyscraperCity[/url] // [url=http://skyscraperpage.com/]SkyscraperPage[/url] // [url=http://tonefloat.blogspot.com/]Anthem of the Space[/url]
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
MDMA. Dla mnie najlpesze. Po prostu.
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
Kura mam takie samo zdanie :) .MDMA to po prostu święty graal wśród dragów ...czego chcieć więcej ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.