Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
08 stycznia 2017katixx pisze: No i zadziałałem drugi raz i było (jest) o wiele lepiej. Po pierwsze nie nakręcałem się tak jak wtedy, bo wow wow mam koks, tylko podszedłem najzupełniej na spokojnie, bez niewiadomo jakich oczekiwań i tym podobnych (czy koks intensyfikuje odczucia?).
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
03 stycznia 2017Sonny pisze: Możesz spróbować ewentualnie wspomóc się jakimiś MAOI ale to na własną odpowiedzialność, bo możesz nie czuć niby działania koksu, ale organizm jednak może zareagować źle. Jak zacznie Ci być niedobrze i będziesz rzygać to znaczy że musisz zwolnic tempo lub ilości
Niech nikt tego nie próbuje!!! Wzrost ciśnienia, kardioproblemy gwarantowane, wiem co mówię, imo kombo jedno z niebezpieczniejszych (mam tylko porównanie z fuką).
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Na sylwestra mialem okazje spróbować pierwszy raz koko. Powiedział bym, ze sie chyba zakochałem w tej używce. Pchneło mnie to do zwiedzania darknetu itd, zamówiłem swoja pierwsza paczke na która ozczekuje z niecierpliwością. Znajomy ktory mnie wprowadził w temat Kruszył i tasował na talerzu po czym i w miedzy czasie 2 krotnie podgrzewał zapalniczką tależ od spodu. Mowił, że jest to konieczne przy dobrym koko. Zestaw przywiózł osobiście bedac na wakacjach w Hiszpani. Realnie określić jakości nie potrafię bo był to mój pierwszy raz. Moje pytanie brzmi po co to podgrzewanie? Słyszałem opinie, że jest to po to zeby nie zatykało klamy, ze wzgledu na to, ze jest tłusta itd. Znów gdzieś na forum przeczytałem opinie, że mozna zniszczyć temat przy 190*C. Mógłby ktoś mi jednoznacznie odpowiedzieć po co to podgrzewanie i czy jest to dobre posunięcie? Czy rzeczywiście za każdym razem powinienem to robić. Zamówiłem niby czysty zestaw w 89% okreslany jako Flakes - płatki.
Pozdrawiam
Ostatnio postanowiłem spróbować po raz pierwszy kokainy. Zamówiłem 1gr z darknetu. Gość miał 100% pozytywnych feedbacków. Cieszyłem się jak dziecko kiedy dostałem przesyłkę. Wszystko wyglądało OK. Zapach chrzanowy, bielutkie jak śnieg, łatwo się kruszyło. Kiedy wciągnąłem znieczuliło totalnie od razu nos potem gardło i zęby.
Mój problem polega na tym że faza była jakaś taka lekka. Nie czułem wyjebania z butów jak tu niektórzy opisują, gadać mi się nie chciało, ogólnie to czułem fazę jak po słabym speedzie schowałem resztę i czułem się zawiedziony. Kolejny raz z darknetu zamówiłem darmowego sampla wygląd i zapach jak wyżej. Faza to raczej speedowa była niż błogostan i król świata. Ani w jednym i w drugim przypadku zwały nie było. Nie wiem czy to wałki, czy mam aż taką tolerkę na stymulanty, że nie poczuję koko tak jak powinienem.
Proszę o rady. Może ktoś poleci pewnego vendora z darknetu.
03 lutego 2017arbuzpelenwodki12 pisze:
Mój problem polega na tym że faza była jakaś taka lekka. Nie czułem wyjebania z butów jak tu niektórzy opisują, gadać mi się nie chciało, ogólnie to czułem fazę jak po słabym speedzie schowałem resztę i czułem się zawiedziony.
Do rozmów na temat źródeł służy dział Sprzedawcy+! whitealex
Enrique Monteglez z Medelin :)
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.