Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 623 / 46 / 13
matiguzior pisze:
po 4mmc czułem jakbym był z 20cm nad ziemia :) kazdy najmniejszy ruch dawał radosc, euforię
W sumie po dużej dawce zajebistego 3mmc z kanna/MJ też czułem coś co mógłbym nazwać namiastką lewitacji, ale jednak zero podjazu do wyżej opisanych sytuacji :-) .
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 1141 / 117 / 0
wiem o czym mówisz ale to zupełnie inna sytuacja.

mj+3mmc zarabisty mix, ale to nie to samo :) Btw odnośnie mixu metafedronu z jaraniem - kiedys mi sie podobał strasznie, teraz albo palę albo wciagam, nigdy razem. (może dlatego bo nie mam 3mmc tylko kurwa klefa...spizgaine się na 4cmc wszystko psuje imo ;) )

Euforia po 3mmc jest na mega wysokim poziomie, ale brak tego unikalnego i charakterystycznego dla mefa wypierdolenia w kosmos, przez wielu nazywanego "nieogarem" sprawia, że wachlarz odczuwanych przyjemności jest różny od siebie porównując obie te substancje :)
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 823 / 11 / 1
Pierwsze wiadro, które przyjąłem w życiu dało mi efekt kilka centymetrów ponad chodnikami. Dodam iż się poruszałem i chodziło się niesamowicie. A raczej latało ! Potem to już nigdy się nie powtórzyło, choćbym i wypalił kilo stuffu albo robił przerwy. mj to poniekąd też psychodelik[emoji14]Oddałbym wszystko żeby to jeszcze raz poczuć.

Po klasycznych psajko jeszcze czegoś takiego nie miałem. Co najwyżej podłoge z gąbki ; ciężkie/lekkie nogi.

Po dyso mam uczucie wychodzenia z ciała bardziej, nie nazwałbym tego lewitacją.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 1864 / 703 / 0
Mi też po THC się zdaża czasami jak spale w chuj naraz, wyraźniej po kompozycji 2v2 od szamana :)
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 1342 / 48 / 0
Hej. Ostatnio miałem wrażenie, że lewituję nad swoim łóżkiem po 3-MeO-PCE. Niesamowite uczucie.
SESH
  • 3455 / 1124 / 0
Ja mam codziennie, czuję się jak pusty klocek i punkt niematerialny kiedy leżę wygodnie w łożu. Jakiś czas temu to się zaczęło i już tak zostało.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1342 / 48 / 0
Ale to ma być po dragach, więc Twoje trzeźwe lewitowanie się nie liczy... no ale jak to u Ciebie wygląda, po prostu nie czujesz nic pod sobą czy rzeczywiście wydaje Ci, że się znacznie unosisz?

Ech, ci schizofrenicy. ;-)
SESH
  • 3455 / 1124 / 0
Nic pod sobą i w sobie, ze szczyptą uniesienia.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 57 / 5 / 0
Zgadzam się żółty kryształ + mj, dawało mi całkiem długo uczucie lewitacji. I jeszcze kiedyś pierwsze próby z zaldiarem i DXM jak nie było nic innego. Pamiętam, że dwa razy polecialem z kołdrą pod sufit jednej nocy :D
  • 447 / 50 / 0
TAK Po 450mg DXM lewitowalem ::)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.