matiguzior pisze:po 4mmc czułem jakbym był z 20cm nad ziemia :) kazdy najmniejszy ruch dawał radosc, euforię
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
mj+3mmc zarabisty mix, ale to nie to samo :) Btw odnośnie mixu metafedronu z jaraniem - kiedys mi sie podobał strasznie, teraz albo palę albo wciagam, nigdy razem. (może dlatego bo nie mam 3mmc tylko kurwa klefa...spizgaine się na 4cmc wszystko psuje imo ;) )
Euforia po 3mmc jest na mega wysokim poziomie, ale brak tego unikalnego i charakterystycznego dla mefa wypierdolenia w kosmos, przez wielu nazywanego "nieogarem" sprawia, że wachlarz odczuwanych przyjemności jest różny od siebie porównując obie te substancje :)
Po klasycznych psajko jeszcze czegoś takiego nie miałem. Co najwyżej podłoge z gąbki ; ciężkie/lekkie nogi.
Po dyso mam uczucie wychodzenia z ciała bardziej, nie nazwałbym tego lewitacją.
Życie to najlepszy narkotyk...
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.