Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1854 / 216 / 37
Szkliwo po dupsku dostaje. Mycie zębów nie ma tu nic do rzeczy.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 366 / 36 / 6
wildwolf , ale gdyby tak zaniechać mycia ... odpowiedniej ilości płynów to zęby poszłyby raz dwa . Tak , łudzę się i pocieszam , że cokolwiek robię by mieć zęby białe a nie jak gro użyszkodników meth .... igiełki czarne oO
  • 134 / 2 / 0
Czy to prawda ze meta vapuje sie przy 170 c ? Mam vaporizer do weedu, arizer solo i niedlugo skminie cos mety a nie wiem przy jakiej temperaturze to najlepiej zwapowac zebym nic nie stracil.Wiek toscosik ?
  • 366 / 36 / 6
żarówka , zapalniczka i lecisz :rolleyes: %-D , kto będzie sprawdzał temperature ;P
pipe.jpg
takie coś i jedziesz ;]

scalono - WRB
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Is this the real life? Is this just fantasy? Caught in a landslide, no escape from reality.

Medikinet CR 40mg
Tentin 10mg
Wellbutrin 300mg
Pregabalina 450mg
alprazolam 2mg
  • 370 / 37 / 0
można to paslić z e-kiepa?
albo kuwa dać jeszcze jakierś opio do tego, no sztos, spidbol w ekiepkie, jak rewolte trylko skończyć nie umierać
dajcie od pls bo bym zajarał
  • 370 / 37 / 0
próbowaliście wydychać dymek do balonika w celu ponownej inhalacji?
  • 448 / 14 / 0
24 czerwca 2016random abuser pisze:
można to paslić z e-kiepa?
albo kuwa dać jeszcze jakierś opio do tego, no sztos, spidbol w ekiepkie, jak rewolte trylko skończyć nie umierać
dajcie od pls bo bym zajarał
Z ekiepa o ile wiem niebardzo, ale teraz są te nowe wynalazki z regulacjami temperatury, więc może tu regulacja pozwoliłaby dobrać do potrzeb
  • 366 / 36 / 6
23 stycznia 2017random abuser pisze:
próbowaliście wydychać dymek do balonika w celu ponownej inhalacji?
Nie .

Nie lubię kombinacji i wolałam tradycyjnie , a nie e- wynalazki czy do balonika by skorzystać ( tylko z czego ? z syfu chyba ,który nie został z pierwszej vapo "zassany" :rolleyes: :blush:
Is this the real life? Is this just fantasy? Caught in a landslide, no escape from reality.

Medikinet CR 40mg
Tentin 10mg
Wellbutrin 300mg
Pregabalina 450mg
alprazolam 2mg
  • 17 / 2 / 0
Ogółem lubicie sobie zarzucić przed zapaleniem małego szczurka tak około 50-70mg a resztę pakietu spalić? Czasem tak robię i powiem wam że efekty są całkiem spoko przy mieszaniu. ;)
  • 229 / 37 / 0
@up
Ja właśnie się przymierzam do spróbowania hot railsa piko czyli sniff+vapo na raz %-D meth ogarnięte, lufa z grubego szkła jest, jeszcze tylko palnik domówić.
https://www.youtube.com/watch?v=fDrYa5_C1oY
to naprawdę musi kozacko walić w czerep:)
Uwaga! Użytkownik DrSkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.