Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
14 stycznia 2017kucz93 pisze: No dokładnie tak jak piszesz jeśli chodzi o te fioletowe kolego wyżej, lekko kąsają i po godzince można iść lulu, spodziewałem się czegoś lepszego. Co do gorszych to uwaga na niebieskie delfiny o ile dobrze pamiętam kompletnie nic nie robią. A tak nawiasem polecam serdecznie wszystkim guziczkom białe playboye wypierdol z papci jedne z lepszych kręgli jakie miałem, dobre i do polatania i do popływania zależy co kto lubi i gdzie się bawi ;)
Kolor: zielony
Kształt:
Logo: rolex
Gdzie kupione: pomorskie
Kiedy kupione: 14.01.2017
Sposób przyjęcia: oral
Opis działania: zgodny z zawartością
http://imgur.com/a/t6KRq
Nazwa: ?
Kolor: jasna zielen
Kształt: okrągły
Logo:
Gdzie kupione: pomorskie
Kiedy kupione: 14.01.2017
Sposób przyjęcia: oral
testy: http://imgur.com/a/JAqk1
Bo nie mogę znaleźć nigdzie informacji
nazwa: supreme
kolor: różowe
kształt: prostokąty
logo: supreme
gdzie kupione: okolice sosnowiec/dg
Kiedy kupione: styczeń 2017
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: godne polecenia cuksy, już pół nieźle robi. euforia, chęć zabawy i rozmowy z ludźmi, muzyka zajebiście działa, czasem troche trzęsie się obraz, możliwe delikatne wizuale przy końcu. czas trwania ok. 4 h, po 6h nie wiem czy tylko u mnie, ale pojawiło się zmęczenie, zasypianie natychmiastowe. warto miec przy sobie duzo picia bo pigułka spowodowała gigantyczne pragnienie, szczena też lata jak popieprzona
Ocena działania: 7-8/10
15 stycznia 2017bulldog3 pisze:Ale wiadomo chociaż na czym są te fioletowe redbulle? Czułeś faze jak po MDMA czy po czymś innym?14 stycznia 2017kucz93 pisze: No dokładnie tak jak piszesz jeśli chodzi o te fioletowe kolego wyżej, lekko kąsają i po godzince można iść lulu, spodziewałem się czegoś lepszego. Co do gorszych to uwaga na niebieskie delfiny o ile dobrze pamiętam kompletnie nic nie robią. A tak nawiasem polecam serdecznie wszystkim guziczkom białe playboye wypierdol z papci jedne z lepszych kręgli jakie miałem, dobre i do polatania i do popływania zależy co kto lubi i gdzie się bawi ;)
16 stycznia 2017tomi1234 pisze: Witam, spotkał się ktoś z takim czymś ? [ external image ]
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.