Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
PS: CO byście mysleli o wrzuceniu Boskiej Szałwii na MDMA? zeby troche zmniejszyć panikę :)?
Styknie 0.2-0.3g ekstraktu x10??
Jakieś rady co robić podczas zapoznawania się z dawką:)? Spacer po lesie to dobry pomysł czy nie jest to tego typu substancja?
Muszę przyznać, że nawet do DMT nie podchodziłem z taką pokorą, czuję podskórnie, że boska szałwia może mnie wiele nauczyć jeżeli się polubimy :)
Musisz stworztć odpowiednie warunki, aby wprowadziła cię w trans. Żucie to zupełnie inny rodzaj przeżycia i to ty musisz wykazać inicjatywę - jest delikatnie i spokojnie, ale musisz jej na to pozwolić.
Dawka, którą masz zamiar przyjąć nie porwię cię zbyt daleko, ale też nie o to chodzi...nawet przy tak małej ilości doświadczenie jest ciekawe i powinieneś poczuć jej wiedzmiński charakter ;)
Zanim przystąpisz do żucia wymyj dokładnie zęby ( język i policzki też )i przpłucz jakimś płynem do jamy ustnej.
Możesz zjeść trocję chili - także pomaga w absotbcji.
Pamiętaj aby trzymać slinę w ustach najdłużej jak możesz, najlepiej w oklicy wlotu do gardła.
życzę powodzenia i sam jestem ciekaw jak zadziała ekstrakt
Ps bedzie bardziej klimat dzienni czy nocny pasowal :)?
Nie robiłem tego w dzień - zawsze w nocy. Podejrzewam, że odcięcie od jak największej ilości bodzców ma pozytywny wpływ na całość doświadczenia. Zauważyłem, że gdy lężę w transie/medytacji efekty są zdecydowanie bardziej odczuwalne, gdy na przykład wstaję i idę się wylać ( odwadniam się niesamowicie podczas tych 2 godzin ). Jedyne co wtedy odczuwam, to dziwne wrażenie grawitacji i lekko tripowe pole widzenia. Wystarcz, że się położę albo usiądę w bezruchu, a wibracje i oderwanie pojawia się niemal od razu.
PS: Czy nada się coś poza bongiem? Shisha np.?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina