Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ohYeah pisze: szkoda, że nigdzie nie mogę jej znaleźć
primum non nocere
Sprawdź dział oszuści(link)
albo gdzie kupić tam Ci bigos podał
niestety tylko marsjański
:yay:
Biala dawki rzedu 50 mg. Dobry stim.
dzialanie okolo 3 h-4h
gadka, speed, eufo nawet pod lekkim wrazeniem.
dorzuty podbijaja wdluzajaja dzialanie i dodają nieogar ,ana koncu wkretki. Nie jakoos wybitnie ciezkie. Hex mnie bardziej ora niz to.
kremowy to samo tyko dawki x2
ten braz z teraz, wyglada mi jak ten 1 zaieczyszczony Kepal wkurwe. ale tyral szybciej,
biala sniff 50 mg kolezka, feciarz= dzowni ze mu robia zdjecia
best dla mnie byla biala. Bardziej ucywilizowana. Nie szarpala tak szmata.jak czokolade sprzgla nie pali. lapie nisko. nie gasnie.
Ta czekoladka jest mokra? ludzie suszyli=pizda lepsza
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.