Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 192 / 2 / 0
Miałem ostatnio takie brązowate kryształki (chyba bursztyn? ).
Działało podobnie do 4cmc - sporo serotoniny.
  • 1676 / 106 / 0
Vendor od bursztynu mial 2 sorty.
1 mniej wiecej taki kolor
http://spplthumb.blob.core.windows.net/ ... 341657.jpg
drugi byl mniej wiecej taki
http://www.freeads.lk/oc-content/uploads/46/3873.jpg

Oba z serotonina maja niewiele wspolnego.
Serotonina to 4cmc tu raczej dopamina.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 116 / 0
gramik1g pisze:
Miałem ostatnio takie brązowate kryształki (chyba bursztyn? ).
Działało podobnie do 4cmc - sporo serotoniny.

Mówisz z pewnością o najlepszym sorcie 4cmc z jakim miałem w swoim życiu do czynienia, to nie 3CMC. Tak mi się zdaje.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 206 / 5 / 0
a jak z libido da rade sie pobawic z dziewczynka?
  • 400 / 5 / 0
zalezy czy z warkoczykami czy bez warkoczykow xD
ale tak nada sie to to
ps lepiej 4cmc niz 3cmc
kazik333@tutanota.com
  • 24 / 2 / 0
Potwierdzam, wykonalne i przyjemne
  • 41 / / 0
Oczywiscie, ze 3 cmc.
  • 192 / 2 / 0
randomuser118 pisze:
Oba z serotonina maja niewiele wspolnego.
Miałem właśnie takie sorty jak na zdjęciu pokazałeś i one mnie nie pobudzały tylko upierdalały prawie jak czwórka :)
  • 1676 / 106 / 0
cmc nie pobudzaja.
Raczej w moim przypadku daja bezsennosc.
Choc z drugiej strony po niczym mi sie tak dobrze nie spi (ale to juz jak nie spie np 2-3 dni)
A przy dobrej 4 to jeszcze nastepnego dnia latam jakbym byl na bombie totalnej.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Czy 3cmc ice jest podobny w działaniu?
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.