Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 138 / 18 / 0
Wściekły pies no i GBL z kubusiem :D
Uwaga! Użytkownik AnalogCzlowieka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1532 / 196 / 0
zimna finlania 50 na 50 z cola albo sokiem.
  • 44 / 1 / 0
dla mnie sprite albo gin z tonikiem. mega orzeźwiające.
  • 1329 / 58 / 0
Jeśli chodzi o picie dla smaku, to Soplica Orzech Laskowy, z mlekiem i sokiem ananasowym jest cymes.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 54 / 3 / 0
Lubelska wiśniowa z sokiem bananowym!
eksplodujące źrenice
  • 36 / / 0
GBL + Cola :D
sok pomarańczowy+cytryna+Whisky

i oczywiście wódka ze sprite,gorąco polecam!
  • 980 / 83 / 0
long island iced tea
  • 12452 / 2421 / 0
nie lubię drinków, ale bardzo mi smakuje Pisco Sour (po tej stronie oceanu mało znane)
  • 519 / 47 / 0
Wódka zagryziona kiełbasą,benzo i przepalona szlugiem
  • 610 / 133 / 0
Gdybym miał wytypować osobiste top 3 to byłyby to :
Cuba Libre, White Russian, Long Island ice Tea
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.